Stef Bos boeken?

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Stef Bos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Stef Bos

De veelzijdigheid van Stef Bos valt bijna niet te omschrijven. Hij is Componist, zanger, cabaretier, vertaler, scriptschrijver en dichter.

Een rasartiest die geboren is met zijn talenten om mensen te vermaken. In 1981 wint Kaliber de publieksprijs van het fameuze cabaretfestival Camaretten in Delft. Later, in 1988 eindigt hij als onderdeel van duo Idioten Blozen Niet de tweede plaats op het Amsterdams Kleinkunst Festival/Wim Sonneveld Concours. Als in februari 1991 de single Papa uitkomt kent al snel een groot publiek zijn naam; het is een dikke hit in Nederland en België.

Het succes van Papa

Door het succes van Papa verkoopt de cd "Is Dit Nu Later" erg goed. Het wordt zelfs dubbel platina. In datzelfde jaar volgen nog twee belangrijke onderscheidingen, te weten een Zilveren Harp en een Edison. In 1993 tekent Bos ook voor de vertaling en bewerking van de musical De Man Van La Mancha voor het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen. Niemand minder dan Ramses Shaffy neemt daarin de hoofdrol voor zijn rekening. Voor het theaterconcert Tussen De Liefde En De Leegte ontvangt Stef in 1993 de prestigieuze Pall Mall Exportprijs.

Boekingen Stef Bos

In 2000 ontvangt Stef Bos een Gouden Harp voor zijn werk "zover" en voor het album "Zien" zijn tweede Edison. In het voorjaar van 2000 werd de "Zien-tour" afgesloten met een uitgebreide rondgang door Zuid-Afrika, vergezeld van de release van een exclusief Zuid-Afrikaans compilatie-album, Beste Van Bos. Stef brengt in 2014 zijn dertiende studioalbum Mooie Waanzinnige Wereld uit. Eerste single is het nummer 'Beter Mens'. Naar eigen zeggen had de zanger deze track nooit geschreven zonder zijn zoon.

Kom in de stemming

Stef Bos boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Stef Bos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Stef Bos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Stef Bos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Stef Bos boeken

Wilt u Stef Bos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Stef Bos wilt inhuren.

Stef Bos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!