Swinging Dixie Pieten Band boeken?

swinging dixie pieten band boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Swinging Dixie Pieten Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Swinging Dixie Pieten Band

Een Zwarte Pieten dixieland orkest ter opvrolijking van winkelend Nederland. Binnen of buiten het maakt niet uit. Deze muzikale dixie Zwarte Pieten spelen en zingen Sinterklaasliedjes met verve.

Sinterklaas is al jarenlang erg trots op deze muziekpieten! Een heel breed meezing repertoire van Oud-Hollandse en hedendaagse Sinterklaasliederen wordt bruisend van plezier uitgestrooid over het publiek.

Boekingen Swinging Dixie Pieten Band

De Swinging Dixieband speelt in vele thema's. Een 4-persoons formatie professionele muzikanten die er overal een feestje van weten te maken.

Swinging Dixie Pieten Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Swinging Dixie Pieten Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Swinging Dixie Pieten Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Swinging Dixie Pieten Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Swinging Dixie Pieten Band boeken

Wilt u Swinging Dixie Pieten Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Swinging Dixie Pieten Band wilt inhuren.

Swinging Dixie Pieten Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!