Technotronic boeken?

technotronic boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Technotronic boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Technotronic

Van de vele dansmuziekprojecten in de studio's die begin jaren '90 de hitparades domineerden, waren er maar weinig zo populair, of zo'n onwaarschijnlijk succesverhaal, als Technotronic. De multiculturele groep kwam voort uit België en hielp de diepe basgrooves en aanhoudende beats van housemuziek uit de clubscene en in de popmainstream te duwen. Ironisch genoeg deden ze dat grotendeels door zich te verschuilen achter het fotogenieke gezicht van een in Afrika geboren fotomodel. Dat, zo werd later onthuld, niet eens optrad voor hun platen.

In werkelijkheid was Technotronic het geesteskind van Jo Bogaert (echte naam Thomas de Quincy). Een in Amerika geboren filosofiedocent die eind jaren '80 naar België verhuisde in de hoop een carrière als platenproducent op te bouwen. Bogaerts bedoeling was om house te laten versmelten met hiphop, en met dat doel stuurde hij demo's van zijn werk naar verschillende rappers. Waaronder de in Wales geboren MC Eric en een in Zaïre geboren tiener genaamd Ya Kid K (ook bekend als Manuela Kamosi), destijds lid van de Belgische rapgroep Fresh Beat Productions.

Boekingen Technotronic

Technotronic's eerste single, 'Pump Up the Jam' uit 1989, was een grote hit in heel Europa en uiteindelijk de VS. Hoewel de plaat de raps van Ya Kid K bevatte, was nergens te zien in de bijbehorende video. Die in plaats daarvan een in Zaïre geboren mannequin Felly lip-synchronisatie van de teksten; fans realiseerden zich niet dat Felly niet alleen niet in de buurt van de studio was op het moment dat de single werd opgenomen. Maar dat ze zelfs geen woord Engels sprak. Ze was ook te zien op de cover van Technotronic's debuut-lp 'Pump Up the Jam: The Album'. Waardoor de scheidslijn tussen waarheid en fictie verder vervaagde.

Uiteindelijk gaf Bogaert toe dat Felly's diensten puur waren ingehuurd om de groep met 'een beeld' te vestigen. Toen Technotronic toerde ter ondersteuning van de hit 'Get Up!' (Before the Night Is Over), "Ya Kid K en MC Eric zaten alleen achter de microfoon, en Ya Kid K was ook terecht te zien in de video van het nummer. De LP-reis op deze! De remixen volgden al snel, en in 1992 ging Ya Kid K solo, zij het met Bogaert nog steeds in de producersstoel; haar debuutalbum, One World Nation, scoorde met de hit "Move This", oorspronkelijk een Technotronic-snit die als single werd uitgebracht na het vinden van succes in een cosmetica-commercial.

Kom in de stemming

Technotronic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Technotronic bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Technotronic, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Technotronic in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Technotronic boeken

Wilt u Technotronic boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Technotronic wilt inhuren.

Technotronic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!