The Dance Classic Showband boeken?

The Dance Classic Discoshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

The Dance Classic Discoshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Dance Classic Showband

The Dance Classic Show Band van 2002 tot nu…

Het zou een eenmalig project worden, The Dance Classic Disco Show, met een serie van 3 optredens in Het Pakhuus in Silvolde, althans, dat was de insteek. Het liep toch iets anders…

Boekingen The Dance Classis Showband

De 3 optredens waren een enorm succes en het publiek en de organisatoren vroegen om meer. En zo begon de muzikale reis langs heel veel podia in Nederland en Duitsland. Enkele hoogtepunten:
- Vierdaagse feesten in Nijmegen (meerdere keren)
- TT van Assen (Nacht van Assen)
- DKL Party (Daklozen Party, de party van de Achterhoek)
- diverse Theaters en Schouwburgen (oa. Amphion Doetinchem)
- Rabobank (diverse optredens)

The Dance Classic Discoshow

Eind 2016 besefte de band dat het repertoire langzaam naar de eighties en nineties opschoof en dat de Disco (wat tocht typisch iets uit de seventies is) steeds meer terrein ging verliezen. Omdat de naam van de band de lading tochgoed dient te dekken werd besloten om deze te veranderen naar The Dance Classic Showband waarbij Disco uiteraard niet geheel vergeten wordt.

Kom in de stemming

The Dance Classic Showband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Dance Classic Discoshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Dance Classic Discoshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Dance Classic Discoshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Dance Classic Discoshow boeken

Wilt u The Dance Classic Discoshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Dance Classic Discoshow wilt inhuren.

The Dance Classic Discoshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!