The Spectacles boeken?

the spectacles boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

The Spectacles boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Spectacles

The Spectacles bestaan uit Eddie en Freddy Spectacle. Beter bekend als Eamel de Hûnekop en Frerik de Swetser. Het gaat hier om een avondvullende act. Tijdens een show van The Spectacles treden ze op als DJ, muzikant, gastheer, presentator, doen ze karaoke en weten ze op vakkundige wijze het publiek te entertainen.

In overleg is er van alles mogelijk. Het verloop van de avond wordt bepaald door de smaak van het publiek en de sfeer van het feest. De beide heren hebben een brede kennis van muziek. Ze beschikken over een uitgebreid live repertoire dat ten gehore wordt gebracht met gitaar, keyboard en kuttepiel. Covers maar natuurlijk ook nummers van Frerik de Swetser en van de Hûnekop.

Bent u op zoek naar een avondvullend programma voor elk denkbaar feest, boek dan The Spectacles. Deze act heeft alle ingrediënten in zich voor een gegarandeerd feest!

Boekingen The Spectacles

Het avontuur van Eddy en Freddy Spectacle begon in januari 2018 in Australië. Zij vlogen daar op de bonnefooi naar toe om de mensen te vermaken met live muziek. Binnen enkele weken gonsde de naam The Spectacles door Melbourne. Eddy en Freddy deden daar diverse optredens. Hoogtepunt was hun show tijdens de Australian OOpen in het voorprogramma van Peking Duck. Met dit verhaal waren The Spectacles te zien op de nationale televisie in het programma "Typisch" van BNN.

Na thuis komst bleek dat Eddie ernstige poliepen had opgelopen op zijn stembanden. Er stond echter nog een optreden gepland op een bruiloft. Omdat Eddie zijn stem niet mocht gebruiken werd er besloten om de show aan te passen en uit te breiden. Naast het musiceren werden er ook plaatjes gedraaid en was er de mogelijkheid voor het publiek om karaoke te zingen. Dit resulteerde in een fantastische avond voor zowel het bruidspaar, de gasten en voor The Spectacles zelf! Na deze historische avond besloten Eddie en Freddy om op deze voet door te gaan.

The Spectacles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Spectacles bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Spectacles, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Spectacles in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Spectacles boeken

Wilt u The Spectacles boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Spectacles wilt inhuren.

The Spectacles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!