Soulband Turnback boeken?

turnback and the blazing babes boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soulband Turnback boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Soulband Turnback

Wij zijn Turnback & The Blazing Babes! Negen perfect op elkaar ingespeelde muzikanten. Een bruisende band met livemuziek van hoog niveau!

Wie is wie?

Onze geweldige ‘blazing babes’ zijn Inge en Sanne. Twee top zangeressen die met hun krachtige stemmen elk genre aankunnen en, zéker ook met hun looks en stage presence, het publiek in vuur en vlam zetten. Als zij je niet al wegblazen, dan doet onze knallende blazerssectie dat alsnog. Met René op trombone, Bob op saxofoon en Frank op trompet komen onze nummers écht tot leven. Niks knalt er zo in als een scheurende saxsolo. Ja, misschien zo’n stormachtige solo van Pieter, onze drummer. Die samen met Richard op basgitaar, Hans op gitaar en Tugan op toetsen het strakke combo vormt, dé basis en energieke groove van onze band.

Boekingen Soulband Turnback

Iedereen gaat altijd voor de volle 100% en zo maken wij van jouw feest een absoluut topfeest!

Kom in de stemming

Soulband Turnback boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Soulband Turnback bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Soulband Turnback, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Soulband Turnback in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Soulband Turnback boeken

Wilt u Soulband Turnback boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Soulband Turnback wilt inhuren.

Soulband Turnback boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!