Willie en de Billies boeken?

willie en de billies boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Willie en de Billies boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Willie en de Billies

De Carriere van Willie begon in de late jaren zeventig. Na een geweldige reputatie opgebouwd te hebben in het live circuit belandde Willie's single 'Waarom kreeg ik van jou een straatverbod' zelfs op de verzamelelpee 'Alle dertien te gek, weetjewel...'. Helaas maakten een gevalletje steunfraude, alle negatieve publiciteit die daaruit voortvloeide en een anatal jaren detentie een voortijdig einde aan een glorieuze zegetocht naar de top van de vaderlandse hitparades. En het werd stil...

Tot 2001! Want Willie is terug! Samen met een nieuwe begeleidingsband, bestaande uit de top van het genre, gaat hij verder waar hij destijds noodgedwongen moest stoppen. Met het beste uit het repertoire van vakbroeders als Jacques Herb, Henk Wijngaard, André Hazes en Ben Cramer is geen podium meer veilig voor Willie en de Billies... Gezellug!

Boekingen Willie en de Billies

De formatie Willie en de Billies bestaat uit een aantal door de wol geverfde muzikanten:

Piet - bas, ukelele, zang en subtiele knipoogjes
Joost - drums, percussie, zang
Dave - Philips Philicorda, Hohner Pianet, melodica, zang
Job - saxofoons, percussie, fruitschaal, zang
Maarten - saxofoons, ukelele, mondharmonica, bas, percussie, zang

Optioneel: Willies All Star Bigband! Dat is Willie en de Billies, maar dan met drie (3!) extra blazers! Pier op trompet, Marcel op tenorsaxofoon en Peter op trombone hebben een partij blazersgeweld in huis waar de honden geen brood van lusten. Lekker!

Willie's Latin Experience!

Ook geweldig: Willie's Latin Experience! De meest dansbare variant van Willie en de Billies. Nieuw! Nu te boeken: Willie's Latin Experience! Negen man sterk. IJzersterk, zelfs! De bekende Willie en de Billies hitsuccessen, maar dan in latin stijl... Met een spetterende vijfkoppige blazerssectie en een ontembare percussionist spelen je helden vaderlandse klassiekers, maar dan omgebouwd tot gruwelijk dansbare samba, cha cha cha, salsa, merengue, bossa nova, soca, son - zlefs bolero en tango. Onweerstaanbaar, onvergelijkbaar én onvergetelijk!

Kom in de stemming

Willie en de Billies boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Willie en de Billies bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Willie en de Billies, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Willie en de Billies in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Willie en de Billies boeken

Wilt u Willie en de Billies boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Willie en de Billies wilt inhuren.

Willie en de Billies boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!