Yuri van Gelder boeken?

yuri van gelder boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Yuri van Gelder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Yuri van Gelder

Yuri van Gelder begon al op jonge leeftijd met turnen. Als vijfjarig jongetje hing hij al in de ringen en boekte hiermee later groten successen. Yuri ging van regionale prijzen naar de winst op de Nederlandse kampioenschappen.

Het begon allemaal bij de turnhal ‘Kunst & Kracht’ in Waalwijk, maar al snel werd dit complex te klein voor hem. Hij moest gaan trainen op grotere turnaccommodaties in het land. Op zijn 15e verhuist Yuri naar Rotterdam om te studeren en nog intensiever te trainen. Na zijn studie besloot Yuri in 2005 bij defensie te gaan werken. Hier kwam hij later in de defensie Topsport Selectie.

Boekingen Yuri van Gelder

De periode in de Topsport Selectie heeft Yuri erg goed gedaan. In 2005 werd hij niet alleen Europees kampioen in de ringen, maar pakte ook gelijk de wereldtitel. Die Europese titels weet Yuri ook in 2008 en in 2009 binnen te slepen. In die periode weet Yuri ook 25 keer de gouden plak te winnen tijdens de World Cups. Door al deze successen krijgt Yuri al snel de bijnaam ‘Lord Of The Rings’. Tijdens de kwalificatie voor de Olympische Spelen van London 2012 strandt Yuri op het WK in Tokio in de kwalificaties waar een podiumplaats vereist was.

Na het niet deel mogen nemen aan de Olympische Spelen in Londen, richtte hij zich volledig op de Spelen in Rio de Janeiro in 2016 waar hij zich wist te plaatsen voor de finale. In hetzelfde jaar gaf Yuri een spectaculaire show op het bekende festival Lowlands en deed verschillende indrukwekkende shows op bedrijfsfeesten, festivals en tal van andere evenementen.

Kom in de stemming

Yuri van Gelder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Yuri van Gelder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Yuri van Gelder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Yuri van Gelder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Yuri van Gelder boeken

Wilt u Yuri van Gelder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Yuri van Gelder wilt inhuren.

Yuri van Gelder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!