3Js boeken?

3Js-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

3Js boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie 3Js

In februari 2007 kwamen Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte voor het eerst uit met een landelijke single onder de naam 3JS, na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles.

Deelname aan tv-programma’

Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest.
In 2008 zetten ze hun eerste voorzichtige stappen op de planken van de Nederlandse theaterwereld. Dit bleek ideaal grondgebied voor de Nederlandstalige teksten die ze zo wat meer uitleg konden geven waardoor de diepere lagen duidelijker werden. Sindsdien bedachten ze ieder jaar een nieuwe theatershow waarmee ze het hele land vele malen in de rondte tourden. Zo bouwden ze een zeer trouwe fanbase op die nog altijd gestaag groeit.

Nieuwe theatershow

In 2012 verliet gitarist/componist Jaap de Witte de band vanwege een spieraandoening in zijn hand waardoor het gitaarspelen hem onmogelijk werd gemaakt. Zijn zoon Jan de Witte nam het stokje over met verve en in 2013 brachten ze het album ‘Dichter bij de horizon’ uit, voor het eerst in een nieuwe samenstelling. In dat jaar ontstond ook de Acoustic Christmas-traditie van de groep. Wat begon met een try-out van twee kleine akoestische kerst-shows in een zaaltje van 150 mensen groeide uit tot een jaarlijkse tour langs de grotere zalen van Nederland waarmee ze bijna elke dag optreden tussen Sinterklaas en kerst.

Boekingen 3Js

Na een productieve tijd met Jan de Witte (er werden in deze samenstelling in 5 jaar tijd twee kerstalbums en drie studio-albums uitgebracht, besloot ook hij de groep te verlaten. Zijn ambities om een eigen project uit de grond te stampen als zanger/gitarist/componist waren té groot om er geen gehoor aan te geven. Hij ging verder als Blanko en heeft ondertussen twee solo-albums uitgebracht.
Kort daarna in 2019 vonden Jan en Jaap in hun eigen dorp een waardige opvolger in de persoon van Robin Johannes Küller. Hij vond moeiteloos zijn plek in de groep als gitarist/zanger en schreef gelijk mee aan de eerste single van de hernieuwde formatie, met de toepasselijke titel ‘De Toekomst’. De Covid-periode betekende voor Robin een valse start maar ondertussen is hij niet meer weg te denken. In die periode in de zomer van 2020 werd het album ‘De Aard Van Het Beest’ uitgebracht. Dit album kwam binnen op nummer 1 in de album top 100.

15 jaar jubileum 3Js

In 2023 werd het 15-jarig jubileum gevierd in de theaters. Weliswaar een jaar te laat door omstandigheden. Tegelijkertijd brachten de 3JS hun 12e album uit met de titel ‘Mooie Tijden’. Dit album werd opgenomen in Los Angeles, in de privé studio van Bob Clearmountain, de legendarische producer/mixer die werkte met talloze artiesten zoals Bruce Springsteen, David Bowie, The Rolling Stones, Bryan Adams, etc. Het is het twaalfde album van de groep en wordt door de heren zelf gezien als één van hun beste albums tot nu toe, maar toch… ‘het beste moet nog komen’.

Kom in de stemming

3Js boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen 3Js bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met 3Js, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u 3Js in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

3Js boeken

Wilt u 3Js boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u 3Js wilt inhuren.

3Js boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!