Artiest selecteren op alfabet

diego boeken

Diego

€ 2.250, -

Joris-en-Boris-boeken

Joris en Boris

€ 1.750, -

praatjes piet boeken

Praatjes Piet

Prijs op aanvraag

wild geraas boeken

Wild Geraas

€ 1.995, -

De sint met z’n pieten

Boek bijvoorbeeld de sint met z’n pieten. U kunt deze zwarte pieten boeken en inhuren, net als roetveeg pieten en regenboog pieten. Op die manier zorgt u voor een feest voor iedereen, waarmee u zeker weet dat het een geweldige ochtend of middag zal worden.

En wilt u sinterklaas boeken of inhuren voor pakjesavond? Dat is natuurlijk de avond waar het voor de kinderen allemaal om gaat. Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een breed aanbod. Samen zorgen de sint en de pieten ervoor dat de kinderen het stuk voor stuk enorm naar hun zin zullen hebben.

Vier een geweldig kinderfeest

Zin om een geweldig kinderfeest te vieren en wilt u daarvoor sinterklaas en de pieten inhuren? Ontdek de roetveeg en de regenboog pieten, net als de zwarte pieten die er beschikbaar zijn. Zo wordt er gestrooid met de pepernoten, zijn er cadeaus en is er allerlei ander lekkers beschikbaar voor iedereen die daar zin in heeft.

Sint en zwarte piet acts boeken en huren

Wilt u de sint en zwarte piet inhuren als een geslaagde act? Doe online inspiratie op met de verschillende groepjes die er beschikbaar zijn. Ze maken er een leuke show van, natuurlijk inclusief de zak van sinterklaas, de staf en de pieten die er vooral zijn om de kinderen te verwennen.

Boek de goedheiligman eenvoudig online, door sinterklaas met de pieten in te huren. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, voor thuis of met de hele familie. U heeft de keuze uit een breed aanbod ervaren sinterklazen en zwarte pieten.