Qmusic The Party boeken?

Qmusic-The-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 800 personen (indoor)

Qmusic The Party boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Qmusic The Party

Wil jij de dj's van Q-music op jouw feest? Dat kan! Boek The Party van Q voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj's. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party en… is ook 'los' te boeken! Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ!

Garant voor een Wervelend feest!

Q-music presents The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit een podiumvullende show met indrukwekkend 3D leddecor. De beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ’s. Je boekt Q-music presents The Party inclusief poster ontwerp op maat, videopromo, radioreclame op Q-music.
Q-music the Party garant voor een wervelend feest!

Waarom the Party?

• Breed inzetbaar en publiekstrekker (erg populair bij publiek van 18 tot 45 jaar)
• Inclusief het populaire foute uur live (sfeergarantie) Of indien gewenst 4 uur fout!
• Vriendelijke allround Dj` s
• Gave Qmusic goodies
• Mooie show: digitaal decor, led verlichting, up-to-date en verzorgd materiaal
• Aantrekkelijke gage voor podium vullend entertainment
• Maatwerk posteropmaak, klaar voor online en drukker.
• Voor openbare shows is er radioreclame in de week vooraf op Qmusic.

Alle aspecten van Qmusic presents The Party zijn van uitzonderlijk hoog niveau. Waarom zou je met minder genoegen nemen… We go beyond!

Kom in de stemming

Qmusic The Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Qmusic The Party bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Qmusic The Party, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Qmusic The Party in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Qmusic The Party boeken

Wilt u Qmusic The Party boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Qmusic The Party wilt inhuren.

Qmusic The Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!