Artiest selecteren op alfabet

Acrobatic-Paaldans-boeken

Acrobatic Paaldans

Prijs op aanvraag

Aerial-luchtacrobatiek-boeken

Aerial (luchtacrobatiek)

Prijs op aanvraag

BMX-Show-Boeken

BMX Freestyle Show

Prijs op aanvraag

Co-Stompe-boeken

Co Stompe

Prijs op aanvraag

Football-Stijn-boeken

Football Stijn

Prijs op aanvraag

jelle-klaasen-boeken

Jelle Klaasen

Prijs op aanvraag

koen weijland boeken

Koen Weijland

Prijs op aanvraag

michael evolution boeken

Michael Evolution

Prijs op aanvraag

Michael-van-gerwen-boeken

Michael van Gerwen

Prijs op aanvraag

Raymond-van-Barneveld-boeken

Raymond van Barneveld

Prijs op aanvraag

reemz boeken

Reemz

Prijs op aanvraag

Ronald-Scholten-boeken

Roland Scholten

Prijs op aanvraag

Vincent van der Voort boeken

Vincent van der Voort

Prijs op aanvraag

Voetbaljongleur-boeken

Voetbaljongleur

Prijs op aanvraag

Vele mogelijkheden met sporters

De sporters geven trainingen en demonstraties, bijvoorbeeld tijdens een masterclass of ander evenement. Dus wilt u met de afdeling, met een vrijgezellenfeest of gewoon met de familie een keer sportief aan de slag? Het zijn allemaal goede aanleidingen om een sporter te boeken. En wilt u die liever laten spreken? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Met demonstraties en clinics

De sporters geven bijvoorbeeld:

  • Demonstraties
    Wilt u de afdeling, de deelnemers of de vriendengroep kennis laten maken met een nieuwe sport? Dan is een demonstratie goed geschikt, waarbij de sporters die u kunt boeken laten zien hoe het allemaal werkt.
  • Clinics
    Hebben de deelnemers al wat ervaring en wilt u ze graag naar een hoger niveau brengen? Dan zijn de clinics met de sporters die u kunt huren waarschijnlijk goed geschikt. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers de fijne kneepjes onder de knie krijgen.
  • Trainingen en masterclasses
    Tijdens een training of een masterclass door de sporters die u kunt inhuren wordt er in korte tijd zoveel mogelijk uitgelegd. Het is een goede manier om snel verder te komen in de eigen vaardigheden.

Sprekers voor trainingen en inspiratie

Zoekt u naar sprekers voor trainingen of inspiratie? Laat ze hun verhaal vertellen en het voordoen. Het is de beste manier om voor meer motivatie te zorgen, bijvoorbeeld als u een evenement organiseert voor de afdeling waarmee u werkt. De sporters weten hoe ze hun verhaal overtuigend moeten vertellen, dus zorgen bijvoorbeeld voor een geweldige keynote.

Sporters boeken en huren

Wilt u de sporters boeken of huren? U heeft de keuze uit zowel de grote namen als de minder bekende sporters. Zij hebben goede business-ideeën of vertalen het afzien dat ze altijd hebben gedaan naar een bedrijfsomgeving. Zo kunt u op een bijzondere manier van ze leren. En wilt u liever sportief aan de slag? Dan zijn de clinics, demonstraties en de trainingen natuurlijk goed geschikt.