Gerard Ekdom boeken?

Gerard-Ekdom-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Gerard Ekdom boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gerard Ekdom

Wilt u Gerard Ekdom inhuren als DJ, of geniet u ook altijd zo van de spontane en grappige manier waarop hij grote groepen publiek aanspreekt, of met andere gasten benadert? Gerard Ekdom is een echte artiest, die we natuurlijk vooral kennen van de verschillende radioprogramma’s die hij heeft gemaakt. U kunt Gerard Ekdom als DJ waarbij hij de meest unieke platen draait en nummers moeiteloos uit weet te zoeken aan de hand van slechts een paar vage tips, maar hij heeft daarnaast veel meer te bieden.

Arbeidsvitaminen

Gerard Ekdom werd in 1978 geboren en wist al vroeg dat hij DH wilde worden. Hij begon bij de lokale omroep De Bilt, maar maakte vervolgens al snel een overstap naar 3FM. Daar volgde hij de nachtopleiding van de AVRO, naast dat hij te horen was bij Magic FM en Hot Radio. Vervolgens mocht hij op zondagmorgen het programma EKDOM! Gaan maken en mocht hij bovendien twee weken invallen bij ‘Arbeidsvitaminen’. Dit betekende zijn grote doorbraak, waarop hij een dagelijks nachtprogramma kreeg. Vervolgens nam Gerard Ekdom het stokje over van Wim Rigter, als grote man achter Arbeidsvitaminen.

Ekdom in de nacht

U kunt Gerard Ekdom boeken om hoe u hem kent van het programma EFFE EKDOM dat hij daarna mocht gaan maken, maar het kan ook zijn dat u juist fan bent van Ekdom in de Nacht, of Ekstra Weekend. Hij werkt graag aan meerdere programma’s en heeft samen met Art Rooijakkers het AVRO-programma Fort Boyard mogen presenteren. Dit zorgt ervoor dat Gerard Ekdom beter bekend wordt bij het grote publiek en het inhuren een stuk beter verloopt. Benieuwd naar de prijs waarvoor u Gerard Ekdom kunt boeken? Bekijk her direct hier bij ons op de website.

Boekingen Gerard Ekdom

Verder is Gerard Ekdom natuurlijk enorm bekend van Serious Request, het spektakel van 3FM waar hij al een aantal keren aan deel heeft mogen nemen. Het levert ieder jaar weer grotere miljoenenbedragen op voor een goed doel. Wilt u Gerard Ekdom boeken om zijn imitatie van Living Doll, of juist om zijn spontane manier van draaien en spreken? Boek hem hier online bij Twilight Entertainment.

Kom in de stemming

Gerard Ekdom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gerard Ekdom bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gerard Ekdom, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gerard Ekdom in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gerard Ekdom boeken

Wilt u Gerard Ekdom boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gerard Ekdom wilt inhuren.

Gerard Ekdom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!