Artiest selecteren op alfabet

Babette-van-Veen-boeken

Babette van Veen

Prijs op aanvraag

jorgen raymann boeken

Jorgen Raymann

Prijs op aanvraag

Angela-Groothuizen-boeken

Angela Groothuizen

Prijs op aanvraag

dirk zeelenberg boeken

Dirk Zeelenberg

Prijs op aanvraag

de verschilmaker boeken

De Verschilmaker

Prijs op aanvraag

Jan-Reinder-Boeken

Jan Reinder

Prijs op aanvraag

jandino asporaat boeken

Jandino Asporaat

Prijs op aanvraag

Jochem-van-Gelder-boeken

Jochem van Gelder

Prijs op aanvraag

marlayne sahupala boeken

Marlayne Sahupala

Prijs op aanvraag

mier boeken

MiER

Prijs op aanvraag

nanne meijer boeken

Nanne Meijer

Prijs op aanvraag

olga commandeur boeken

Olga Commandeur

Prijs op aanvraag

Patrick-Martens-boeken

Patrick Martens

Prijs op aanvraag

Saar-Koningsberger-boeken

Saar Koningsberger

Prijs op aanvraag

winston gerschtanowitz boeken

Winston Gerschtanowitz

Prijs op aanvraag

Dagvoorzitter boeken en inhuren

Een dagvoorzitter boeken of inhuren? De beste keuze om de dag aan elkaar te praten, het publiek af en toe even te vermaken of als afwisseling vergeleken met de serieuze sprekers. Dus organiseert u een symposium, een congres of een ander evenement? Met een goede voorzitter voor de dag weet u zeker dat het publiek steeds goed op de hoogte is en zin heeft in de volgende spreker.

We helpen u online graag inspiratie op te doen met de verschillende dagvoorzitters en presentatoren die u kunt boeken. Zo vindt u eenvoudig degene die de dag tot een succes maakt of ervoor zorgt dat de gasten een geweldige dag hebben. Bovendien weten de presentatoren hoe ze een evenement moeten aankleden, dus ze kunnen u goed vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Ervaren presentatoren

De ervaren presentatoren werken bij de radio, werken bij de televisie of zijn vaker dagvoorzitter en weten daardoor uitstekend wat erbij komt kijken. Zo weet u zeker dat het goed gaat tijdens uw symposium, een congres of een ander evenement dat u organiseert. En heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld in combinatie met een presentatie? Ook dat kunt u de dagvoorzitter zonder problemen doorgeven.

Zo wordt het een geslaagde dag, waarbij de dagvoorzitter die u online kunt boeken de volgende spreker zal aankondigen. Of zal zorgen voor een aankondiging van een video en andere elementen van de dag, zodat het allemaal soepeltjes verloopt.

Voor symposia, congressen en meer

De dagvoorzitters die u kunt huren hebben ervaring met symposia, met congressen en bijvoorbeeld met seminars. Ze weten hoe het in z’n werk gaat en wat er van hen wordt verwacht. En heeft u specifieke wensen? Door het ze vooraf aan te geven zijn ze goed op de hoogte van wat er gaat gebeuren en hoe u de dag voor u ziet.