Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 3.995,-

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 4.995,-

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995,-

De Bijtels

€ 3.295,-

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.595,-

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.295,-

big nick boeken

Big Nick

€ 1.450,-

Waterproof Shampoo

€ 3.695,-

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 2.395,-

The-Mad-Donnas-boeken

The Mad Donnas

€ 2.295,-

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

edwin evers band boeken

Edwin Evers Band

€ 19.250,-

band with benefits boeken

Band with Benefits

€ 3.500,-

familie de bruyn boeken

Familie de Bruyn

€ 2.795,-

Beethoven-boeken

Beethoven

€ 5.995,-

De-Bounties-boeken

De Bounties

€ 2.495,-

coronas boeken

De Coronas

€ 5.950,-

1 2 3 4 5 13

Cover band boeken en huren

Cover band boeken of inhuren? Ze laten u nog één keer genieten van de artiesten van weleer. Dus heeft u hen altijd al eens live willen spelen, maar is het er nooit van gekomen? Of heeft u gewoon zin om de nummers weer eens live te horen, samen met de rest van het publiek? Wij zorgen ervoor dat u de beste cover bands kunt boeken. Gewoon online, dus gebruik ons brede aanbod om op uw gemak inspiratie op te doen.

De bands maken er een feestje van of zorgen ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke muziek van vroeger. Ze spelen de grootste hits, zowel op hun eigen manier als helemaal in de sfeer van de bands waar u zo van houdt. Op die manier wordt het altijd een geweldig evenement, waarbij de covers bands ervoor zorgen dat u en het publiek ultiem genieten. Of dat het dak eraf gaat natuurlijk, als dat is waar u vooral naar op zoek bent.

De mooiste covers

Viert u een bruiloft, een bedrijfsfeest of een mooi jubileum? In al die gevallen is het een uitstekend idee om een cover band te boeken. Zij zorgen ervoor dat het een geweldig feest wordt. Ze bouwen de avond rustig op of spelen meteen de sterren van de hemel, afhankelijk van hoeveel tijd ze hebben om het publiek geweldig op te warmen.

En zoekt u een cover band met een specialisme in pop, soul, blues of een ander genre? Ze spelen rock en bijvoorbeeld akoestisch, net als allerlei stijlen en nummers door elkaar heen. Dus zoekt u naar een band die begrijpt hoe het werkt? Wij helpen u inspiratie op te doen.

Verzoeknummers voor de bands

Uiteraard staan de cover bands die u kunt huren of boeken altijd open voor verzoeknummers. Dus heeft u een nummer dat u altijd alweer eens wilde horen? Of gaat het u om een geweldige band waarvan u het liefst hele albums zou luisteren? De cover bands zorgen ervoor dat u daar samen met het publiek uitgebreid van kunt genieten.