Artiest selecteren op alfabet

Diabolo artiest Ezra

Prijs op aanvraag

Dutchjuggler-boeken

Dutchjuggler

Prijs op aanvraag

Football-Stijn-boeken

Football Stijn

Prijs op aanvraag

Jongleur-Nigel-Boeken

Jongleur Nigel

Prijs op aanvraag

laguna boeken

Laguna

Prijs op aanvraag

michael evolution boeken

Michael Evolution

Prijs op aanvraag

Niels-Duinker-boeken

Niels Duinker

Prijs op aanvraag

TOMV boeken

TomV Freestyle Voetbal

Prijs op aanvraag

Voetbaljongleur-boeken

Voetbaljongleur

Prijs op aanvraag

Jongleren met spektakel

We proberen allemaal wel eens wat met een paar ballen, maar de meesten komen helaas niet zo ver. De jongleurs die u kunt boeken of inhuren wel. Zij weten precies hoe ze het publiek moeten vermaken en waarmee ze ervoor zorgen dat het een show wordt om naar te kijken. Dus zoekt u naar entertainment dat indruk maakt? De artiesten die jongleren zijn dan een uitstekende keuze.

Uiteraard kunnen de artiesten en jongleurs verschillende acts doen, zodat u daar op allerlei manieren van kunt genieten. Gaat het u puur om het spektakel of juist om een onderdeel van een breder programma? Laat ze jongleren met een nieuw product of met iets wat past binnen het thema. Op die manier wordt het een geweldige show, die bovendien klopt met waar de rest van de avond of dag om draait.

Jongleurs binnen het thema

Met de jongleurs binnen een thema kunt u echt allerlei kanten op. Dus zoekt u iemand die kan jongleren met voetballen of met tennisballen? Zelfs met skippyballen is er van alles mogelijk, omdat het de artiesten eigenlijk nooit te gek is. Bespreek de mogelijkheden en ontdek binnen ons aanbod hoe de jongleurs die u kunt boeken zorgen voor een geweldige show.

Jongleur boeken en huren

Bekijk online de verschillende artiesten die er beschikbaar zijn, zodat u die kunt inhuren voor het event of evenement dat u organiseert.

Jongleur boeken of inhuren? De balkunstenaars maken er altijd een spektakel van. Ze gooien met ballen, met kegels of zelfs met brandende fakkels, net als met al het andere dat beschikbaar is. Zo maken er ze er een bijzondere show van, waaraan je meteen kunt zien dat het ware artiesten zijn. Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een breed aanbod.