Artiest selecteren op alfabet

Nigel-Otermans-boeken

Nigel Otermans

Prijs op aanvraag

Christian-Farla-boeken

Christian Farla

Prijs op aanvraag

Hans-Klok-boeken

Hans Klok

Prijs op aanvraag

Magic-Unlimited-boeken

Magic Unlimited

Prijs op aanvraag

Steve-Carlin-Boeken

Steve Carlin

Prijs op aanvraag

Alfredo-Lorenzo-boeken

Alfredo Lorenzo

Prijs op aanvraag

adh2 boeken

ADH2

Prijs op aanvraag

angels inc boeken

Angels Inc

Prijs op aanvraag

paul weiss boeken

Paul Weiss

Prijs op aanvraag

Ramana-boeken

Ramana

Prijs op aanvraag

showgirls of magic boeken

Showgirls of Magic

Prijs op aanvraag

sittah boeken

Sittah

Prijs op aanvraag

sylvia schuyer boeken

Sylvia Schuyer

Prijs op aanvraag

enteny magic boeken

Enteny Magic

Prijs op aanvraag

Bekende namen of een onbekende goochelaar?

Zoekt u naar bijvoorbeeld Magic Unlimited, Hans Klok of Rob en Emiel? Ze weten hoe ze een goede show neer moeten zetten, waarbij het publiek onmogelijk kan volgen wat er precies gebeurt. In plaats daarvan verbazen ze zich over wat ze zien gebeuren, terwijl het letterlijk voor hun neus plaatsvindt.

Omarm de magie

Zin in een beetje magie en benieuwd naar de mogelijkheden daarin? Onder andere Hans Kazan is een grootheid op dit gebied, al heeft u de keuze uit veel meer magic en illusie acts. Ze spelen met de aandacht van het publiek en zorgen er met hun trucs voor dat ze het onmogelijke toch mogelijk maken.

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren, zoekt u naar een act tijdens een congres of gaat het om een ander evenement? Ze leggen uit over aandacht, voeren een geweldige show op en zorgen ervoor dat ze het publiek op een bijzondere manier vermaken.

Voor bedrijfsfeesten, festivals en markten

De magic acts en illusie acts zijn er bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten, net als voor festivals en markten. Zo zorgen de magiciens en de illusionisten die u kunt boeken ervoor dat ze het aanwezige publiek op een geweldige manier vermaken.

Dus zoekt u naar een bijzondere act om in te huren of te boeken? Zorg er tijdens het festival of tijdens de markt voor dat er dingen gebeuren die eigenlijk helemaal niet kunnen. Door artiesten die er een show van maken, terwijl u ze gewoon online kunt boeken en reserveren.

Magic en illusie-acts boeken en huren

Benieuwd naar de magic en illusie acts die u kunt boeken of wilt u meer weten over hoe dat werkt? We maken het u online graag makkelijk, met het brede aanbod dat er beschikbaar is. Zo zorgt u eenvoudig voor de act die u wilt inhuren, waarmee u het publiek op een leuke manier op het verkeerde been kunt zetten.