Golden Strings boeken?

golden strings boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Golden Strings boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Golden Strings

De energieke, muzikale, bruisende openingsact Golden Strings is voor uw evenement of feest de openingsact of slotact bij uitstek. Drie virtuoze violistes op elektrische viool nemen u mee op een reis door de tijd met herkenbare muziek, in pakkende arrangementen, begeleid door hoogwaardige orkestbanden: van Vivaldi tot Michael Jackson, van The Pointer Sisters tot Jamiroquai.

De 15 minuten durende openingsact met violistes is geschikt voor gezelschappen van 20 tot 2000 personen, als openingsact van een groot evenement of feest of als muzikale act tijdens een diner. Om de kwaliteit van de act op uw evenement of feest te kunnen waarborgen, nemen de Golden Strings hun eigen professionele technicus mee, die desgewenst ook het zaalgeluid (voor het hele feest) kan verzorgen.

Boekingen Golden Strings

Golden Strings wordt gevormd door Monique van Zelst, Mirjam Wijzenbeek en Sanne Hamel. Een jaar geleden zijn deze dames begonnen als violistes van de openingsact String Cats en inmiddels hebben zij de nodige showbizz ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Zo speelden zij in 2008 met deze act op feesten en evenementen in Parijs, Barcelona en Kuala Lumpur.

Per januari 2009 zijn zij samen zelfstandig verder gegaan met een act die uitblinkt in muzikaliteit, energie en kwaliteit. Het resultaat: Golden Strings

Golden Strings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Golden Strings bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Golden Strings, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Golden Strings in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Golden Strings boeken

Wilt u Golden Strings boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Golden Strings wilt inhuren.

Golden Strings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!