Suitz boeken?

suitz boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

SUITZ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie SUITZ

Daan en Nicky, twee jonge en super-enthousiaste muzikanten. Leerden elkaar kennen op de opleiding 'Podiumkunsten - Muziek', en zijn sindsdien een onafscheidelijk duo! Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten deze 2 ideale schoonzonen, voorzien van gitaren en basdrum, iedere tent op z’n kop.

Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist. En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang.

Boekingen Suitz

Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, kijk dan beslist niet verder.

ps. Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt?
Semi-Mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van NL te zien.

SUITZ: Strak in het pak, uit je dak!

Gezien en gehoord in o.a.:

Qmusic, RADIONL (Oranje Top 30), Efteling Midsummer Festival, Giro d'Italia in Nijmegen, Studentival Arnhem, Jubileumfeest Ronnie Ruysdael in Zwolle, kampvuurparty Koekange, Koningsdag Faberplein, terrasfeest Venray, Beachparty Macharen, Dag van het Levenslied, Cafe 'T Lempke in Eindhoven, Piet Zoomers in Den Bosch, Fellows & Friends in Veghel, Theaterkerk in Bemmel, Bourgondisch S'-Hertogenbosch, Moeke Mooren, De Korenmolen in Appeltern, Stella Maris in Haarlem,Kroegetocht in Uden, Oude Mariakerk in Deventer, Partyschip De Sluizer, Irish Pub The Banner in Gilze, etc. etc.

Kom in de stemming

Suitz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen SUITZ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met SUITZ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u SUITZ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

SUITZ boeken

Wilt u SUITZ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u SUITZ wilt inhuren.

SUITZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!