Artiest selecteren op alfabet

Belle-Perez-boeken

Belle Perez

€ 6.500, -

Mieke-boeken

Mieke

€ 2.150, -

dana winner boeken

Dana Winner

Prijs op aanvraag

eddy wally look a like boeken

Eddy Wannabe

Prijs op aanvraag

Frank-Galan-boeken

Frank Galan

Prijs op aanvraag

K3-boeken

K3

Prijs op aanvraag

sam gooris boeken

Sam Gooris

Prijs op aanvraag

kate ryan boeken

Kate Ryan

Prijs op aanvraag

Lasgo-boeken

Lasgo

€ 4.000, -

Laura Lynn boeken

Laura Lynn

Prijs op aanvraag

de romeos boeken

De Romeo's

Prijs op aanvraag

Dennie-Damaro-boeken

Dennie Damaro

Prijs op aanvraag

annagrace boeken

AnnaGrace

€ 1.975, -

Bobby-Prins-Boeken

Bobby Prins

Prijs op aanvraag

christoff boeken

Christoff

Prijs op aanvraag

danny fabry boeken

Danny Fabry

Prijs op aanvraag

de pitaboys boeken

De Pitaboys

Prijs op aanvraag

1 2

Belgische artiesten boeken en inhuren

Belgische artiesten boeken of inhuren? De beste keuze om er een bijzonder avond van te maken. Zoekt u bijvoorbeeld naar Eddy Wally Imitator, Laura Lynn of K3? Het zijn de bekende namen, waarmee u zeker weet dat u het publiek kunt vermaken. En bent u aan de andere kant juist op zoek naar de minder bekende namen? Ook zij weten hoe ze het uw gasten volledig naar de zin moeten maken.

Een aantal grote artiesten uit België zijn bijvoorbeeld Lasgo en Mieke tot Danny Fabry en John Terra. Ze hebben grote shows gedaan en komen graag naar uw evenement of bijzondere gelegenheid. Dus wilt u in België een bedrijfsfeest geven, een verjaardag vieren of een jubileum organiseren? In al die gevallen helpen we u daar graag de artiesten bij te vinden.

Zangers en andere artiesten

Binnen de Belgische artiesten heeft u natuurlijk de keuze uit een aantal zangers en andere artiesten. Gaat het u om een muzikale avond? Boek dan bijvoorbeeld Helmut Lotti, Dana Winner, Christoff of Kathleen. En voelt u meer voor Eddy Wannabe? U heeft de keuze uit een breed aanbod, zowel in het Nederlands, in het Frans als natuurlijk in het Engels en soms zelfs in een paar andere talen.

Wij helpen u de zangers, zangeressen en andere artiesten te vinden waar u naar op zoek bent. Ze zorgen voor een geweldige voorstelling, zowel muzikaal als op een andere manier. Ontdek waar de Belgische artiesten die u kunt boeken goed in zijn, bijvoorbeeld als u met het bedrijf of de vereniging een groot feest organiseert.

Belgisch entertainment

Het Belgisch entertainment begrijpt zowel het Nederlandse als het Belgische publiek. Dat is belangrijk, omdat ze daardoor precies weten hoe ze erop moeten inspelen en wat de beste manier is om de sfeer erin te krijgen. Dus wilt u de voetjes van de vloer of moet het vooral een mooie avond worden? De artiesten uit België die u kunt boeken houden er probleemloos rekening mee.