Artiest selecteren op alfabet

Mell-Vintage-Future-boeken

Mell & Vintage Future

Prijs op aanvraag

brand new bag boeken

Brand New Bag

Prijs op aanvraag

Capital-S-boeken

Capital S

Prijs op aanvraag

Disco-Snolly-boeken

Disco Snolly

€ 3.995, -

MotownHead

Prijs op aanvraag

mr nice band boeken

Mr. Nice Band

€ 3.750, -

Nighttrain

€ 4.250, -

Soul Survivors

Prijs op aanvraag

soul boeken

Soul!

€ 2.250, -

soulblender boeken

SoulBlender

Prijs op aanvraag

soulight lounge boeken

Soulight Lounge

Prijs op aanvraag

Sven-Hammond-boeken

Sven Hammond

Prijs op aanvraag

the christians boeken

The Christians

Prijs op aanvraag

threesome jazz boeken

Threesome Jazz

Prijs op aanvraag

Soul band boeken en huren

Soul band boeken of inhuren? Geniet van de geweldig warme muziek, gespeeld en gezongen door muzikanten die leven voor de nummers die ze ten gehore brengen. Geniet van hun pure kwaliteit, van de fijne stemmen en natuurlijk van de muziek waar we allemaal zo graag van genieten. We helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende bands die soul naar een heel nieuw niveau tillen.

Organiseert u een zwoele zomeravond met muziek, zoekt u voor het bedrijfsfeest online naar een soul band of viert u een jubileum? Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat u de soul band kunt boeken waar u blij van wordt. Ze spelen geweldige muziek, en zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze er geweldig uitzien.

Geniet van Amy Winehouse, Alicia Keys en Aretha Franklin

Geniet u het meest van de muziek van Amy Winehouse, Alicia Keys en bijvoorbeeld Aretha Franklin? Zelf kunt u ze misschien niet (meer) boeken, maar van de muziek genieten kunt u natuurlijk wel. Bijvoorbeeld door de diverse soul bands, die hun nummers spelen en ze daarmee geweldig eren.

Ultieme warmte in de muziek

Organiseert u een avond met alleen maar fijne muziek of is de sfeer van het feestje ernaar om elkaar lekker op te zoeken? Een soul band boeken is dan een uitstekende keuze. Voor muziek die verbroedert en die jullie dichter bij elkaar brengt. En die er later op de avond net zo goed voor zorgt dat het dak er alsnog af kan. Waardoor een soul band boeken eigenlijk altijd een goed idee is, zodra u van plan bent om een muzikaal feestje of een evenement te organiseren.