La Fuente boeken?

La-Fuente-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

La Fuente boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie La Fuente

Dat gevoel als we de goede vibes delen! La Fuente heeft ‘de feelgood-factor’ overal in zich. Uniek in stijl en origineel in geluid. House muziek op zijn best - Opbeurend, energiek en goed lachs. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeëvenaarde energieke podiumprestatie. Altijd die goede sfeer brengen en 'het dak eraf laten gaan'! De missie: Move the Crowd en creëer onvergetelijke momenten door energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Herinneringen blijven voor altijd!

Over La Fuente

La Fuente, geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar op nationale en internationale podia te hebben opgetreden, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn lijst met optredens strekt zich uit over bijna de hele planeet.

Boekingen La Fuente

Vorig jaar verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een groot spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en maakte hij 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna elk wereldgebied zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkige mensen die zijn energieke optredens hebben meegemaakt. Muziek is niet te horen, het is te voelen

Housemuziek op zijn best

La Fuente heeft een heel uniek geluid: housemuziek op zijn best – opwekkend en energiek. Zijn uitstekende kennis van de huidige scene, zijn onverschrokken houding als het gaat om experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, brengt altijd een geweldige sfeer op het podium en laat het dak er elke keer afgaan!

Studio successen

La Fuente heeft keer op keer bewezen een ervaren producer te zijn voor de experts en DJ-collega's. Zijn platen worden beschreven als 'ze zijn gemaakt voor maximale impact op de dansvloer'. Zijn hit 'Bang Bang', die werd uitgebracht op Laidback Luke's Mixmash-afdruk, is een echte klassieker geworden. Een andere succesvolle release uit de keuken van La Fuente, genaamd Dounia (getekend bij Spinnin 'Records), kreeg vroege steun van elke speler in het spel en zijn track' Fancy Fair '(DOORN records) met een top 10 positie in de Beatport-lijst. Voeg 'Buzzing' (MixMash), 'Matador' (Spinnin) en 'Outlaw' (Oxygen) toe aan die lijst en maak het nog spannender met de internationale hits 'Selecta' (Spinnin), 'House Detective' (DOORN Records ), STICKUP (WALLRecordings) en "4000" (HEXAGON). VIBE magazine heeft La Fuente benoemt tot de artiesten waarnaar je uitkijken. Nieuwe releases zijn gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en meer. Deze geboren perfectionist werkt, tussen zijn optredens op festivals en clubs, door aan nieuwe platen.

Full Color ’spreekt alle talen

Met La Fuente's radioshow 'Full Color', die maandelijks wordt uitgezonden, verkent de veelzijdige DJ zijn creativiteit door een kleur te kiezen als basis voor de sfeer van de show. Elke show brengt een andere kleur en sfeer. Bovendien heeft de Full Color-podcast elke maand een solide plek in de Itunes Top 10 verdiend.

De toekomst blijft bestaan

Maar zelfs als de prestaties en succem zich opstapelen, kan La Fuente niet stoppen met uitkijken naar het volgende feest, de nieuwste tracks en de goede tijden die nog moeten komen. Met nieuwe releases gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en optredens op de meest gewilde podia, ziet de toekomst van La Fuente er rooskleuriger uit dan ooit!

Kom in de stemming

La Fuente boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen La Fuente bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met La Fuente, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u La Fuente in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

La Fuente boeken

Wilt u La Fuente boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u La Fuente wilt inhuren.

La Fuente boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!