Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 5.995, -

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.995, -

The-Recipe-Boeken

The Recipe

€ 4.400, -

Mad-Men-boeken

Mad Men

€ 5.750, -

The-Local-Boyzz-boeken

The Local Boyzz

€ 2.995, -

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 4.295, -

De-Bijtels-boeken

De Bijtels

€ 4.495, -

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

Van-Dik-Hout-boeken

Van Dik Hout

Prijs op aanvraag

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 6.995, -

Cover-the-Cage-boeken

Cover the Cage

€ 3.695, -

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.995, -

Beethoven-boeken

Beethoven

€ 9.995, -

Blof-boeken

Blof

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

coronas boeken

De Coronas

Prijs op aanvraag

Rowwen-Heze-boeken

Rowwen Heze

Prijs op aanvraag

DI-RECT-boeken

DI-RECT

Prijs op aanvraag

1 2 3 4 5

Festival band boeken en huren

Festival band inhuren of boeken? We helpen u de bands te vinden die er een geweldige dag of een bijzonder weekend van maken. Dus zoekt u naar een headliner of juist naar de nieuwe artiesten die een groot publiek weten te bespelen? Ontdek de talenten of boek de bekende bands, waarmee u zeker weet dat u een geweldig affiche heeft.

De festivals bands zijn te huren in allerlei genres. U kunt ze eenvoudig online bekijken en boeken, waarna we jullie met elkaar in contact brengen. Zo zorgen we voor een goede match, waarmee u zeker weet dat het festival een muzikaal succes zal worden. Bovendien helpen we u graag inspiratie op te doen, met festival bands waar u zelf misschien niet aan had gedacht.

Ook de grote namen

Zoekt u naar nieuw talent of juist naar de grote namen binnen de festival bands? Boek bijvoorbeeld Bløf, Chef’s Special of met De Kast. Of kies met Circle J voor een minder grote naam, die er tegelijkertijd voor zorgt dat het absoluut een feestje zal worden.

Gaat u voor een specifiek publiek of zoekt u naar bands die de meeste mensen waarderen? Ontdek de verschillende headliners binnen de Nederlandse en de internationale bands, die u eenvoudig online kunt boeken. Zo organiseert u een groots festival of een kleiner evenement, altijd met de artiesten waar u naar op zoek bent.

Organiseer een geweldig festival

Wilt u een festival organiseren en ervoor zorgen dat dit een succes wordt? Wij zorgen ervoor dat u het festivalschema op een geweldige manier kunt vullen. Dus wilt u de dag rustig aan opbouwen en er ’s avonds voor zorgen dat het een knaller wordt? Of bent u op zoek naar bands voor meerdere podia? In al die gevallen zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment.

Vind eenvoudig de bands voor het festival dat u wilt organiseren. U kunt ze online boeken en inhuren, waarna wij jullie met elkaar in contact brengen. De bands maken de middag, avond of heel de dag tot een geweldige ervaring voor het publiek.