Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 3.995,-

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 4.995,-

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995,-

De Bijtels

€ 3.295,-

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.595,-

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.295,-

big nick boeken

Big Nick

€ 1.450,-

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 2.395,-

The-Mad-Donnas-boeken

The Mad Donnas

€ 2.295,-

blof boeken

Blof

Prijs op aanvraag

Dirty Daddies Boeken

The Dirty Daddies

Prijs op aanvraag

edwin evers band boeken

Edwin Evers Band

€ 19.250,-

van dik hout boeken

Van Dik Hout

Prijs op aanvraag

Beethoven-boeken

Beethoven

€ 5.995,-

rowwen heze boeken

Rowwen Heze

Prijs op aanvraag

anouk boeken

Anouk

Prijs op aanvraag

di-rect boeken

DI-RECT

Prijs op aanvraag

Mooi-Wark-Boeken

Mooi Wark

€ 3.995,-

1 2 3 4 5

Festival band boeken en huren

Festival band inhuren of boeken? We helpen u de bands te vinden die er een geweldige dag of een bijzonder weekend van maken. Dus zoekt u naar een headliner of juist naar de nieuwe artiesten die een groot publiek weten te bespelen? Ontdek de talenten of boek de bekende bands, waarmee u zeker weet dat u een geweldig affiche heeft.

De festivals bands zijn te huren in allerlei genres. U kunt ze eenvoudig online bekijken en boeken, waarna we jullie met elkaar in contact brengen. Zo zorgen we voor een goede match, waarmee u zeker weet dat het festival een muzikaal succes zal worden. Bovendien helpen we u graag inspiratie op te doen, met festival bands waar u zelf misschien niet aan had gedacht.

Ook de grote namen

Zoekt u naar nieuw talent of juist naar de grote namen binnen de festival bands? Boek bijvoorbeeld Bløf, Chef’s Special of met De Kast. Of kies met Circle J voor een minder grote naam, die er tegelijkertijd voor zorgt dat het absoluut een feestje zal worden.

Gaat u voor een specifiek publiek of zoekt u naar bands die de meeste mensen waarderen? Ontdek de verschillende headliners binnen de Nederlandse en de internationale bands, die u eenvoudig online kunt boeken. Zo organiseert u een groots festival of een kleiner evenement, altijd met de artiesten waar u naar op zoek bent.

Organiseer een geweldig festival

Wilt u een festival organiseren en ervoor zorgen dat dit een succes wordt? Wij zorgen ervoor dat u het festivalschema op een geweldige manier kunt vullen. Dus wilt u de dag rustig aan opbouwen en er ’s avonds voor zorgen dat het een knaller wordt? Of bent u op zoek naar bands voor meerdere podia? In al die gevallen zorgen wij ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment.

Vind eenvoudig de bands voor het festival dat u wilt organiseren. U kunt ze online boeken en inhuren, waarna wij jullie met elkaar in contact brengen. De bands maken de middag, avond of heel de dag tot een geweldige ervaring voor het publiek.