Artiest selecteren op alfabet

Legends-boeken

Legends

€ 5.995, -

STOOT!-boeken

STOOT!

€ 4.995, -

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.995, -

De-Bijtels-boeken

De Bijtels

€ 4.495, -

Still-Blue-boeken

Still Blue

€ 4.295, -

Royal-Beat-boeken

Royal Beat

€ 6.995, -

Cover-the-Cage-boeken

Cover the Cage

€ 3.695, -

Re-Load-boeken

Re-Load

€ 2.995, -

Beethoven-boeken

Beethoven

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

the recipe boeken

The Recipe

€ 4.400, -

The-Mad-Donnas-boeken

The Mad Donnas

€ 2.995, -

The-Originals-boeken

The Originals

€ 7.995, -

The-Pianojam-boeken

The Pianojam

Prijs op aanvraag

Session-boeken

Session

€ 6.995, -

the wedding crashers boeken

The Wedding Crashers

€ 2.495, -

Florrjaxx-boeken

FloorJaxx

Prijs op aanvraag

1 2 3

Bruiloften en huwelijken

De bands voor bruiloften en huwelijken weten hoe dat in z’n werk gaat. Ze hebben veel ervaring met trouwerijen en huwelijksfeesten, waardoor ze goed weten welke nummers het goed doen. En is het ’s middags of juist ’s avonds laat? Ze bouwen het op, om er een geweldig feestje van te maken.

Heeft u nu al zin in de typische guilty pleasures? Of zijn er nummers die voor jullie heel bijzonder zijn en daarom wat meer aandacht verdienen? De bands houden er rekening mee, om op de bruiloft voor precies de muziek te zorgen die jullie graag willen horen. En mogen de beentjes van de vloer en de handjes in de lucht? U kunt een bruiloft band boeken die er een geweldig feest van zal maken.

Bands die bouwen aan een feestje

De bands voor bruiloften en huwelijken maken er een geweldig feest van. Ze zorgen ervoor dat het dak eraf gaat of dat ze het juist rustig aan opbouwen. We helpen u online inspiratie op te doen met de bands die beschikbaar zijn, zodat u de namen kunt huren waar u zin in heeft.

Wilt u meezingen met de grootste hits en een feest vieren waarvan u zou willen dat het nooit meer eindigt? Dat is precies waar deze bands voor zorgen, zodat u zich daar in ieder geval niet druk om hoeft te maken.

Bruiloft band boeken en huren

Dus hebben jullie al een goed idee van de stijl en het genre? Of is het juist de bedoeling om jullie en de gasten te verrassen met allerlei leuks dat zij in petto hebben? Geef ze instructies of juist de vrije hand. Zo zorgen de bruiloft bands ervoor dat het een geweldige dag zal worden, waarbij jullie je nergens druk om hoeven te maken.

Een bruiloftsband boeken of huren? Vind de bands die daar het best in slagen. Ze maken er een feestje van, om nooit meer te vergeten. Boek de bands online, dan brengen wij jullie met elkaar in contact.