Artiest selecteren op alfabet

laura fygi boeken

Laura Fygi

Prijs op aanvraag

the rosenbergs boeken

The Rosenbergs

Prijs op aanvraag

300 miles boeken

300 Miles

€ 650, -

andors jazz band boeken

Andors Jazz Band

Prijs op aanvraag

basily boys boeken

Basily Boys

€ 1.950, -

cafe bellevue boeken

Café Bellevue

Prijs op aanvraag

Cherry-Pop-Boeken

Cherry Pop

Prijs op aanvraag

De-Swingers-boeken

De Swingers

Prijs op aanvraag

dixieland crackerjacks boeken

Dixieland Crackerjacks

Prijs op aanvraag

Dupa-Trio-boeken

Dupa Trio

Prijs op aanvraag

hot club de frank boeken

Hot Club De Frank

Prijs op aanvraag

JazzProviders-boeken

Jazz Providers

Prijs op aanvraag

three of a kind boeken

Jazz Trio Three of a Kind

Prijs op aanvraag

jzzzzzp boeken

Jzzzzzp

Prijs op aanvraag

ko-brass-boeken

K.O. Brass

Prijs op aanvraag

1 2

Eigen werk en covers

Zin in een zwoele avond en daarvoor een jazz band boeken of inhuren? Organiseer een geweldig feest, waarbij het dak eraf gaat zodra de artiesten beginnen te improviseren. Het is een van hun belangrijkste talenten, binnen de geweldige muziek die ze spelen.

Dus organiseert u een muzikale avond, een bedrijfsfeest of wellicht een jubileum? In al die gevallen is het een uitstekend idee om voor een jazz band te kiezen. U kunt ze online boeken of huren, waarna ze zorgen voor een geweldige muzikale voorstelling.

Wilt u de jazz bands laten improviseren of heeft u een specifieke invulling van de avond voor ogen? Ze passen zich moeiteloos aan, en kunnen in sommige gevallen ook soul, bloes en zelfs akoestisch spelen. Op die manier verrassen ze met eigen songs of juist met de muziek van weleer die u altijd al weer een keer had willen horen.

Unieke improvisatie door de bands

Het meest karakteristieke van de jazz bands die u kunt inhuren is natuurlijk hun improvisatie. Geef ze de vrije hand en laat ze rustig op de achtergrond spelen, om daarna steeds meer de aandacht te trekken. Zo gaat uiteindelijk zelfs het dak eraf, vooral bij de bands die de interactie met hun publiek aan gaan.

Wij laten u online graag zien welke jazz bands u kunt boeken, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken. Vier een geweldig feest, organiseer een festival of een ander evenement. Wij zorgen ervoor dat het aan de heerlijke jazzmuziek in ieder geval niet zal liggen.

Jazz band boeken en huren

Een jazz band boeken of huren en benieuwd hoe dat werkt? U heeft online de keuze uit een breed aanbod. Bekijk de verschillende bands en geef ons aan met wie u graag in contact zou willen komen. Wij zorgen ervoor dat jullie de afspraken met elkaar kunnen maken.