Artiest selecteren op alfabet

familie de bruyn boeken

Familie de Bruyn

€ 3.495, -

crazy pianos boeken

Crazy Pianos

Prijs op aanvraag

Pianotoppers-boeken

Pianotoppers

€ 2.995, -

Roept-u-Jan-Maar-boeken

Roept U Jan Maar

€ 3.995, -

The PianoHouse

Prijs op aanvraag

booming pianos boeken

Booming Pianos

Prijs op aanvraag

Funky Pianos

€ 3.495, -

Joel-Borelli-boeken

Joel Borelli

Prijs op aanvraag

The-Pianojam-boeken

The Pianojam

Prijs op aanvraag

great pianos show boeken

Great Piano

Prijs op aanvraag

Piano-en-Co-boeken

Piano en Co

€ 4.695, -

Paul Backbier

Prijs op aanvraag

Rudi Sibma

Prijs op aanvraag

The-Battle-Boeken

The Battle

€ 3.950, -

jan and only band boeken

The Jan & Only Band

€ 1.995, -

Alexander-Broussard-boeken

Alexander Broussard

Prijs op aanvraag

Davy-Keys-boeken

Davy Keys

Prijs op aanvraag

1 2

Van klassiek tot feestavonden

Wilt u een klassieke avond organiseren of is het juist de bedoeling dat uiteindelijk het dak eraf gaat? Boek de verschillende piano shows en bands, zoals de Crazy Pianos of Joel Borelli. En gaat het u om de meer klassieke stukken? Ook die pianisten zijn beschikbaar, voor het event of evenement dat u wilt organiseren.

Bekijk de verschillende shows op de piano, die u kunt boeken of huren. Wij zorgen ervoor dat u de piano band vindt waar u naar op zoek bent. Zo wordt het een bijzondere avond, afgestemd op het type feestje of de gelegenheid die u organiseert.

Bands en pianoshows van naam

De piano is geschikt voor een feestje en om een gevoelig stuk te spelen. Of als klassieke avond natuurlijk, waarbij die prachtige instrument centraal zal staan voor een bijzondere belevenis. Dus organiseert u een jubileum of gaat het om een feestavond voor uw bedrijf? De piano shows zijn goed geschikt voor vrijgezellenfeesten en bijvoorbeeld bedrijfsborrels, net als wanneer u samen met het personeel een leuk feest organiseert.

Bekijk de verschillende mogelijkheden, we helpen u online graag inspiratie op te doen. Zo maakt u eenvoudig een goede keuze voor de piano shows en bands, die ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten.

Piano band of show boeken en huren

Wilt u een piano band of een piano show boeken of huren? We laten u online graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ontdek de verschillende artiesten, die heel goed weten hoe ze er op de piano voor zorgen dat ze een geweldige show neer kunnen zetten.

Het is misschien wel de beste manier om een klassiek instrument te combineren met bijvoorbeeld zang. Of om die in te zetten voor de klassieke stukken, waarbij het juist in een muisstille omgeving het meest genieten is. Ontdek online het beschikbare aanbod, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.