Artiest selecteren op alfabet

the witch sisters boeken

The Witch Sisters

Prijs op aanvraag

balloon giants boeken

Balloon Giants

Prijs op aanvraag

De-Winterdivas-boeken

De Winterdivas

Prijs op aanvraag

de witte wensfee boeken

De Witte Wensfee

Prijs op aanvraag

Dickens-Steltlopers-boeken

Dickens Steltlopers

Prijs op aanvraag

fabulous fish boeken

Fabulous Fish

Prijs op aanvraag

fluor fantastic boeken

Fluor Fantastic

Prijs op aanvraag

grande aquaria boeken

Grande Aquaria

Prijs op aanvraag

heart of diamond boeken

Heart of Diamond

Prijs op aanvraag

laguna boeken

Laguna

Prijs op aanvraag

nektar boeken

Nektar

Prijs op aanvraag

Promotionele-Steltlopers-boeken

Promotionele Steltlopers

Prijs op aanvraag

Sneeuwkoningin-boeken

Sneeuwkoningin

Prijs op aanvraag

steltloop act gold queen boeken

Steltloop act - Gold Queen

Prijs op aanvraag

steltloop act triolavie boeken

Steltloop act - Triolavie

Prijs op aanvraag

1 2 3

Steltlopers binnen een thema

Zoekt u naar steltlopers die verkleed zijn en een geweldige outfit aan hebben? U kunt de artiesten huren die er binnen het thema voor zorgen dat er van alles te zien valt. Laat de lopers tussen het publiek door lopen of zorg er op afstand voor dat ze natuurlijk goed te zien zijn. Met de steltlopers die u kunt boeken of huren geniet iedereen in het publiek, vooral met de bijzondere outfits die er beschikbaar zijn.

Hoog op stelten

De steltlopers lopen bijvoorbeeld op 3 meter hoogte, waardoor ze zelfs ver boven de meest lange bezoekers uitkomen. Het zorgt ervoor dat ze geweldige te zien zijn, ook voor iedereen die achteraan staat en normaal gesproken moeite moet doen om er bovenuit te komen.

Of laat de steltlopers die u kunt huren gewoon door het publiek heen lopen. Zo zijn ze voor iedereen te zien en ontstaat er een wel heel bijzondere situatie. Dus boekte u al een clown of een van de andere artiesten voor uw festival of event? De lopers op stelten zijn dan een geweldige aanvulling.

Voor kinderen en volwassenen

De steltlopers kunt u boeken en inhuren voor zowel volwassenen als voor kinderen. Dus zoekt u naar een solo-artiest of een aantal artiesten die samen zorgen voor een geweldige show? We helpen u graag inspiratie op te doen, met het brede aanbod dat er beschikbaar is. Zo maakt u eenvoudig een goede keuze, bijvoorbeeld uit de steltlopers die er online te boeken zijn.

Steltlopers boeken en huren

Wilt u de steltlopers boeken of bent u benieuwd naar de combinatie met andere artiesten? U kunt ze eenvoudig online huren, waarna we u met elkaar in contact brengen. Spreek af wat van plan bent en ontdek op die manier hoe de artiesten daar geweldig aan kunnen bijdragen. Wij helpen u de unieke artiesten te vinden die daar graag mee aan de slag gaan.