Artiest selecteren op alfabet

Bas-Nijhuis-boeken

Bas Nijhuis

Prijs op aanvraag

fatima moreira de melo boeken

Fatima Moreira de Melo

Prijs op aanvraag

koen weijland boeken

Koen Weijland

Prijs op aanvraag

olga commandeur boeken

Olga Commandeur

Prijs op aanvraag

Sportieve prestaties vertaald naar het bedrijfsleven

Sportsprekers hebben geweldige prestaties geleverd, of leveren die zelfs nog steeds. Ze weten wat er nodig is om de allerbeste te worden of om daar heel dicht bij in de buurt te komen. Ondertussen vertalen ze hun levenslessen en werkelijkheid naar bijvoorbeeld het bedrijfsleven, voor een verhaal dat aanslaat bij u en uw medewerkers.

Zoekt u bijvoorbeeld een sportspreker zoals Esther Vergeer, Maarten van der Weijden of misschien Humberto Tan? Het zijn net als Björn Kuipers en Erben Wennemars absolute topsporters (geweest), die vanuit een heel andere wereld graag hun licht schijnen over uw branche, sector of specifieke bedrijf.

(Oud)topsporters en andere bekende namen

De (oud)topsporters en andere bekende namen vertellen een uniek verhaal. Ze geven een inkijkje in de manier waarop ze hebben afgezien, hoe ze tot hun prestaties zijn gekomen en wat dat betekent voor uw organisatie.

U kunt de sportsprekers boeken of inhuren voor een inspirerend en motiverend verhaal, dat zelfs activerend kan werken. Zo zetten ze aan tot nieuwe actie, door het helemaal anders te doen of met heel de afdeling of het bedrijf het bekende tandje bij te zetten.

Sportspreker boeken en huren

Wilt u een sportspreker boeken of huren? Wij helpen u de (oud)sporters te vinden waar u naar op zoek bent. Doe online inspiratie op met ons uitgebreide aanbod of vraag ons om een advies op maat. We denken graag met u mee, zodat u zeker weet dat u de juiste sportieve keuze maakt voor een sporter.