Artiest selecteren op alfabet

OG3NE-boeken

OG3NE

€ 5.975, -

Jan-Smit-boeken

Jan Smit

€ 17.950, -

Maan-boeken

Maan

Prijs op aanvraag

Tino-Martin-boeken

Tino Martin

€ 12.500, -

Jeroen-van-der-Boom-Boeken

Jeroen van der Boom

€ 11.500, -

rolf sanchez boeken

Rolf Sanchez

Prijs op aanvraag

Berget-Lewis-boeken

Berget Lewis

€ 4.995, -

Gerard-Joling-boeken

Gerard Joling

Prijs op aanvraag

Danny-Vera-boeken

Danny Vera

Prijs op aanvraag

Frans-Bauer-boeken

Frans Bauer

€ 9.900, -

Guus-Meeuwis-Boeken

Guus Meeuwis

Prijs op aanvraag

Ruth-Jacott-boeken

Ruth Jacott

€ 5.950, -

Snollebollekes-boeken

Snollebollekes

Prijs op aanvraag

Trijntje-Oosterhuis-boeken

Trijntje Oosterhuis

Prijs op aanvraag

Xander-de-Buisonje-Boeken

Xander de Buisonjé

€ 9.995, -

Andre-Hazes-boeken

Andre Hazes

Prijs op aanvraag

Anita-Meyer-Boeken

Anita Meyer

€ 5.950, -

Edsilia-Rombley-boeken

Edsilia Rombley

€ 7.500, -

Miss-Montreal-Boeken

Miss Montreal

Prijs op aanvraag

Snelle-boeken

Snelle

Prijs op aanvraag

1 2 3 4 5 19

Alle bekende artiesten

Je kunt online alle bekende artiesten boeken waar je naar op zoek bent. Dus houd je van de good old Anita Meyer en Lee Towers of ga je juist voor Andre Hazes en z’n vrolijke meezingers? Boek bijvoorbeeld Wipneus en Pim, net als Wolter Kroes, Jeroen van der Boom of Miss Montreal. Daarnaast helpen we je met het boeken van artiesten zoals Rolf Sanchez, Berget Lewis en bijvoorbeeld Edsilia Rombley.

We beschikken over een goed en breed netwerk met artiesten en hun management. Dus zoek je een manier om in contact te komen? Wij zorgen ervoor dat je Emma Heesters, Nielson en bijvoorbeeld Ruth Jacott kunt boeken. Het zijn de bekende artiesten die graag bij je komen optreden. En waarvan wij weten wat ze berekenen, welke voorwaarden er gelden en hoe je de beste kans maakt om ze te boeken.

Tip: wil je graag een bekende artiest boeken en het tegelijkertijd betaalbaar houden? Wij kennen de bekende namen die graag komen optreden, die daarvoor een eerlijk bedrag berekenen en die bovendien nog beschikbaar zijn. Zo adviseren we je over de mogelijkheden, waarmee je ondertussen voorkomt dat je een te hoge prijs betaalt.

Hoe werkt het?

Je wilt natuurlijk graag weten hoe het werkt als je een bekende artiest boekt. Dus heb je dat nog niet eerder gedaan? Of nog niet eerder bij ons? We leggen je graag uit hoe we ervoor zorgen dat je eenvoudig een van de bekende artiesten kunt boeken. En hoe we ervoor zorgen dat je snel weet waar je aan toe bent, zodat je door kunt met de planning en organisatie van jouw evenement of feest.

 1. Online aanvraag
  Je doet bij ons een online aanvraag, bijvoorbeeld voor de bekende artiest die je wilt boeken. Dus heb je een bepaalde naam op het oog, die goed past bij de rest van de line-up of de rest van het evenement dat je organiseert? Je kunt ons gewoon online aangeven dat je die artiest wilt boeken. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag.
 2. Contact, advies en offerte
  Dat betekent dat we nagaan of de artiest beschikbaar is. We zetten de aanvraag voor je uit. Uiteraard bevestigen we ons werk aan jou, zodat je zeker weet dat jouw aanvraag goed bij ons is binnengekomen. En heb je aangegeven dat je nog vragen hebt of dat je graag wilt dat we met je meedenken? We geven je aan welke artiest of artiesten goed geschikt zouden kunnen zijn. En daar brengen we je vervolgens een offerte voor uit.
 3. Keuze en bevestiging
  Heb jij je keuze gemaakt of heeft ons advies je geholpen? Zodra je ons aangeeft welke bekende artiest je wilt boeken zorgen we daarvoor voor de bevestiging. Op die manier weet je zeker dat de artiest of het management de aanvraag op de juiste wijze via ons ontvangt.

Is de artiest beschikbaar en wil die graag komen optreden? We maken het boekingscontract in orde en versturen je de factuur. Bovendien staan we natuurlijk voor je klaar om ervoor te zorgen dat het een geweldig feest of evenement zal worden. Dus heb je nog vragen over het boeken van de bekende artiest of wil je weten hoe het precies in z’n werk gaat? We leggen het je graag uit.

Goed geregeld: veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het boeken van een bekende artiest? Dat begrijpen we, daarom geven we alvast antwoord op drie van de veelgestelde vragen:

 • Hoe snel krijg ik reactie?
  Hoe snel de artiest of het management reageert kunnen we natuurlijk niet beïnvloeden. Wij zorgen er ondertussen voor dat je standaard binnen 24 uur reactie van ons ontvangt. We laten je weten of de artiest beschikbaar is, wat de kosten zijn en waar je nog meer rekening mee moet houden. Je weet op die manier zeker dat we ermee aan de slag zijn. Bovendien zijn we natuurlijk bereikbaar voor extra vragen.
 • Kan ik een optie nemen?
  Ja, het is doorgaans mogelijk om een optie te nemen als je de bekende artiest wilt boeken. Dat kan bijvoorbeeld voor een periode van 10 dagen. Op die manier kun je proberen de programmering rond te krijgen, om vervolgens de verschillende artiesten te bevestigen.
 • Kan ik de artiest vooraf spreken?
  Ja, wij zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om vooraf de artiest of het management te spreken. Op die manier kun je aangeven wat je precies organiseert, wat je belangrijk vindt en welke rol de artiest daarin zal spelen.

Bekende artiest boeken

Dus wil je een bekende artiest boeken? Of het nu gaat om een groot festival, een verjaardag of een ander feest: wij helpen je ermee. Dus heb je nog vragen of ben je juist op zoek naar de snelste manier om dit te regelen? We zijn je er graag mee van dienst. Wij helpen je de bekende artiest te boeken die je zoekt, om er een geweldig feest of evenement van te maken.