Artiest selecteren op alfabet

professor jan verkade boeken

Professor Jan Verkade

Prijs op aanvraag

Inspirerend en motiverend

Ze komen op als een verveelde wetenschapper of kiezen een andere rol waarin ze niet bepaald veel indruk maken. En precies op het moment dat het publiek denkt te kunnen afhaken gebeurt er iets bijzonders. De verveling maakt plaats voor comedy, om vervolgens de daadwerkelijke boodschap te brengen. Of om een inspirerend en motiverend verhaal te vertellen, vanuit een perspectief dat de gasten natuurlijk niet hadden verwacht.

Comedy in een speech

De cabaretiers en andere professionals combineren de fakespeech op een bijzondere manier met comedy, waardoor de twee moeiteloos in elkaar overgaan. Ze weten hoe ze het publiek moeten opwarmen, of juist even op het verkeerde been moeten zetten, om daarna door te gaan met het daadwerkelijke verhaal dat ze willen vertellen.

Wilt u een fakespeech boeken of een cabaretier inhuren die daarvoor kan zorgen? Het is een geweldige manier om een verhaal te brengen dat goed blijft hangen. Dus wilt u daar indruk mee maken op een manier die anderen niet zomaar zullen verwachten? Dan is dit een uitstekende keuze tijdens een presentatie of een ander belangrijk event voor uw organisatie.

Cabaretiers voor uw evenement

De cabaretiers voor uw evenement bereiden een fakespeech voor, natuurlijk in overleg met u. Dus zijn er specifieke punten die belangrijk zijn of waar u even bij stil wilt staan? Het is goed mogelijk om dit aan te geven, net als de mate waarin u het publiek graag wilt verrassen. Zo wordt het hoe dan ook een geslaagde keuze, waarmee u iedereen even op het verkeerde been kunt zetten.

Fakespeech boeken en huren

Wilt u een fakespeech boeken of een cabaretier huren die daarmee uit de voeten kunt? Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende namen die er beschikbaar zijn. Daarmee maakt u een uitstekende keuze, terwijl u ze gewoon online kunt boeken.