Artiest selecteren op alfabet

Friends Crw boeken

Friends Crw

Prijs op aanvraag

Urban E motion boeken

Urban E-Motion

Prijs op aanvraag

Organiseert u een breder programma, waarin u bijvoorbeeld nadenkt over freerunnen en bijvoorbeeld over balkunstenaars of andere (straat)artiesten? Wij helpen u een geweldig programma samen te stellen, waarmee u kunt rekenen op de beste kunstenaars die er een unieke show van maken.

Indrukwekkende shows

Benieuwd wat er nodig is om de freerunners te boeken en aan de slag te laten gaan? Ze hebben over het algemeen voldoende aan maar 8 x 8 meter. Dat betekent dat het ook bij u op kantoor, in de winkel en zelfs thuis prima kan. Uiteraard is het ook mogelijk om een grotere ruimte beschikbaar te stellen, die de freerunners vooraf graag een keer komen bekijken.

Freerunners zijn ontzettend sportief, en laten dingen zien waarvan iedereen zou denken dat ze niet mogelijk zijn. Het is op die manier een geweldige verschijning tijdens een evenement of een bijzondere gelegenheid. En wilt u bijvoorbeeld nieuwe perspectieven laten ontdekken? Ook dan is freerunning een goede keuze.

Freerunners voor iedere ruimte

U kunt de freerunners boeken voor in principe iedere ruimte. Ze kunnen op de meeste plekken goed uit de voeten. Dus heeft u maar een beperkt budget voor een commercial, een bedrijfsfilm of een videoclip? Met deze artiesten weet u in ieder geval zeker dat het een geweldig spektakel zal worden, waarbij toeschouwers en latere kijkers niet goed weten wat ze zien.

Freerunner boeken en huren

Een freerunner boeken of huren? Met ons brede aanbod laten we graag zien wie er beschikbaar zijn. Ontdek hun unieke skills en raak met ze in gesprek, bijvoorbeeld door ze uit te leggen waar u naar op zoek bent. Zo vindt u de freerunner die graag aan de slag gaat, voor een bijzondere show die u op allerlei manieren goed kunt gebruiken.