Alain Clark boeken?

Alain-Clark
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Alain Clark boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Alain Clark

Wilt u Alain Clark boeken voor uw evenement of feest? Het is niet de meest bekende artiest in Nederland, al zal uw publiek zijn hits moeiteloos herkennen. Alain Clark schrijft de tekst voor zijn nummers, produceert ze en zingt ze zodra u hem inhuurt. Het is een muzikaal dier pur sang, zoals we er daar in Nederland veel te weinig van hebben. De vader van Alain Clark is al 30 jaar werkzaam binnen de muziek. Juist daarom viel Nederland als een blok voor hem toen hij zijn hit Father and Friend met zijn vader uitbracht. U kunt Alain Clark voor die geweldige hit, of een van zijn andere bekende nummers.

Samenwerkingen van Alain Clark

Alain Clark slaagde erin samenwerkingen op te zetten met bijvoorbeeld Gordon en Romeo (100% Verliefd), David Goncalvez (Running Away) en Jamai (Tell me Why). Dit zorgde ervoor dat Alain Clark steeds beter bekend werd in Nederland. Het is nog altijd een artiest die meer leeft voor de muziek dan voor de roem en bekendheid, maar dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede. U kunt Alain Clark inhuren voor een heerlijke avond muziek, waarbij vooral de soul en jazz naar voren komt.

Boekingen Alain Clark

Aan de andere kant is Alain Clark ook een Nederlandse artiest, die ervan houdt om in het Nederlands te zingen. Veel van zijn hits zijn in het Engels, maar dat neemt niet weg dat hij ook van de Nederlandse taal houdt.

Wilt u Alain Clark boeken en bent u benieuwd naar de kosten? Wij vertellen u graag de prijs van Alain Clark, zodra u contact met ons opneemt. U deze geweldige Nederlandse artiest op basis van zijn kosten inhuren, voor een geslaagd evenement.

Het unieke van Alain Clark is dat hij een volledig eigen stijl heeft weten te ontwikkelen. Ondanks dat we als Nederlanders niet direct bekend staan om funk en soul zijn juist dat de elementen die hij graag in zijn muziek verwerkt. Boek Alain Clark voor een heerlijke avond muziek, waarin hij graag dichtbij uw publiek staat en hij samen met hen voor een mooie show zorgt.

Kom in de stemming

Alain Clark boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Alain Clark bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Alain Clark, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Alain Clark in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Alain Clark boeken

Wilt u Alain Clark boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Alain Clark wilt inhuren.

Alain Clark boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!