Bas Nijhuis boeken?

Bas-Nijhuis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bas Nijhuis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bas Nijhuis

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter en daarnaast ook nog een ondernemer. Nijhuis is al vanaf zijn vijftiende als arbiter actief in de voetballerij en heeft dit altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet. Hij spreekt onder andere over samenwerking en wat je zowel op als buiten het veld als scheidsrechter meemaakt. Neemt daarin geen blad voor de mond en is een verre van kleurloos figuur.

Hij maakt u absoluut deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter. Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.
Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Bas Nijhuis geeft een presentatie van formaat.
Inhoudelijk de highlights:

 • Kennis en fitheid, maakt je mentaal en fysiek sterk.
 • Wedstrijd: samenwerking, teambuilding & vertrouwen: je kunt het niet alleen maar bereik je doel "samen met je team" (ook in het bedrijfsleven).
 • Voorbereiding wedstrijd: wat komt erbij kijken.
 • innovatie: Zowel binnen de arbitrage als het bedrijfsleven blijven innoveren om het resultaat te verbeteren.
 • Inkijk van buitenaf: laat je niet van de wijs brengen door druk buitenaf.
 • passie: de basis van succes.
 • Ondernemerschap: wat doet het met je als ondernemer.

Tijdsduur: 60 minuten
Inclusief 1 gesigneerd boek exemplaar met een speciaal voor u gerichte boodschap.

Optioneel bij te boeken:
Versnaperingen uit de bakkerij van Bas Nijhuis (bijv. petit-four, kerststol, oliebollen, cake, brood, voor tijdens de koffie bij ontvangst van uw gasten.
Deze kunnen worden besteld voor een gereduceerd tarief.
( *seizoensafhankelijk)

Kom in de stemming

Bas Nijhuis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bas Nijhuis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bas Nijhuis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bas Nijhuis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bas Nijhuis boeken

Wilt u Bas Nijhuis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bas Nijhuis wilt inhuren.

Bas Nijhuis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!