Buikspreker Michel van Grinsven boeken?

buikspreker michel van grinsven boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Buikspreker Michel van Grinsven boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Buikspreker Michel van Grinsven

Dit gevarieerde programma bestaat uit 60 minuten lang goochelen, liedjes en een buikspreekact.

Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.

De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.

Boekingen Buikspreker Michel van Grinsven

Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie!

Michel heeft meer dan 10 jaar de shows gedaan voor Kids for Animals. In de shows werden liedjes gebracht, goocheltrucs en een buikspreekact. Dit alles passend binnen het kader van de dierenbescherming. De shows werden opgevoerd op de landelijke clubdagen, op grote evenementen, winkelcentra, bedrijfsfeesten et cetera.

Hierdoor heeft Michel een ruime ervaring opgedaan in het brengen van shows voor kinderen op diverse locaties. Enkele referenties: Michel en Jeroentje waren o.a. te zien in: 5-uur show, ontbijt tv, lieve Martine, wie van de drie, Lucky Letters, Willem Wever, Kids for Animals, Villa Achterwerk en op diverse lokale omroepen.

Kom in de stemming

Buikspreker Michel van Grinsven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Buikspreker Michel van Grinsven bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Buikspreker Michel van Grinsven, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Buikspreker Michel van Grinsven in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Buikspreker Michel van Grinsven boeken

Wilt u Buikspreker Michel van Grinsven boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Buikspreker Michel van Grinsven wilt inhuren.

Buikspreker Michel van Grinsven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!