Corina Sommer boeken?

corina sommer boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Corina Sommer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Corina Sommer

Deze inmiddels in Duitsland woonachtige Nederlandse Schlagerzangeres pur sang is een verrijking voor uw evenementen en in Duitsland noemen ze haar zelfs die Powerfrau des Pop,- Partyschlager.

De populariteit van de Duitse Schlager muziek is ongekend. Ook in Nederland en België kennen de hitlijsten namen als Andrea Berg en Helene Fischer. Het ligt dus ook voor de hand dat deze muziek op vele feesten en evenementen te horen is. Maar het is nog mooier (en leuker) als deze muziek LIVE wordt gezongen. Nu kunt u eerder genoemde zangeressen uitnodigen maar wellicht gaat dat u budget net even iets te boven. Corina Sommer die onder andere de muziek van, Andrea Berg, Helene Fischer, Antonia en Beatrice Egli op een meer dan voortreffelijke wijze ten gehore brengt. Ze brengt naast de muziek ook de sfeer en gezelligheid mee die u van een Duitse zangeres mag en kan verwachten.

Boekingen Corina Sommer

In een wervelende set van 30 tot 45 minuten krijgt u de hits van nu gepresenteerd (en ze vergeet natuurlijk niet de Schlager hits van toen) waarbij meezingen niet is uitgesloten.

Corina Sommer is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen met zeer prominente Duitstalige Schlagerzagers en zangeressen o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange heeft moge optreden.

Repertoire Corina Sommer met o.a.: Atemlos, 1000 mal belogen, Die Gefühle haben Schweigepflicht, Wahnsinn, Ein Festival der liebe, Sensationell, Die immer Lacht, Sieben leben für Dich, Wir Leben laut, 1000 Träume weit, Ich liebe das Leben, Alarmstufe Rot en vele andere. Met het in huis halen van Corina Sommer heeft u de Duitse sfeer en gezelligheid tegen een betaalbare gage.

Kom in de stemming

Corina Sommer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Corina Sommer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Corina Sommer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Corina Sommer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Corina Sommer boeken

Wilt u Corina Sommer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Corina Sommer wilt inhuren.

Corina Sommer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!