Coronas go Carnaval boeken?

coronas go carnaval boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 tot 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Coronas go Carnaval boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Coronas go Carnaval

Het bekende Coronas balkonnetje, waar het publiek verzoeknummers aanvraagt, wordt tijdens carnaval vervangen door een speciaal gemaakte "naakte" pop. Deze wordt aangekleed en gestyled door het publiek. En elk kledingstuk of accessoire vraagt om specifieke muziek.

Spelen de Coronas een schlager, die bij het Heinokapsel hoort? Of krijgt de pop reggae rasta's? Wordt het een vrolijke soulbroek of toch het het happy hardcore trainingspak? En wat gaan de Coronas spelen als een pop een lederhose aankrijgt met schotse ruitjes? Of een ruig leren jasje met bloemetjes patroon?

Boekingen Coronas go Carnaval

Dit optreden staat garant voor carnavaleske taferelen en hachelijke muzikale situaties. Maar het dak gaat eraf! Net als bij Pinkpop, Het Holland Heineken Huis en meer dan 2000 andere optredens.

Kom in de stemming

Coronas go Carnaval boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Coronas go Carnaval bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Coronas go Carnaval, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Coronas go Carnaval in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Coronas go Carnaval boeken

Wilt u Coronas go Carnaval boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Coronas go Carnaval wilt inhuren.

Coronas go Carnaval boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!