Def Rhymz in memoriam

Def-Rhymz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

N.v.t.

icon-music

Geluid

N.v.t.

Def Rhymz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Def Rhymz

Op 24-03-2024 is Def op 53 jarige leeftijd overleden.

ALLE BALLUH VERZAMELUH! En zorg maar dat je ze goed vast hebt, want Def Rhymz is in the building! Deze Surinaams-Nederlandse rapper werd geboren op 3 mei 1970 in het zonnige Paramaribo en dat verklaart dan ook gelijk zijn gevoel voor ritme en muziek. Deze ras-entertainer begon al op jonge leeftijd en behoort daardoor tot de eerste generatie rappers van Nederland! En toen deze rapper begon, was er maar één prijs die er écht toe deed: de TMF-award. En laat Def Rhymz deze niet één, maar zelfs twee op zak hebben. Daarnaast hangen er ook diverse gouden platen aan zijn muur. Dat hij deze prijzen verdiende, dat was wel zeker.

Wanneer je aan Def denkt, denk je natuurlijk ook aan zijn nummer 1-hits ‘’Doekoe’’ en ‘’Schudden’’. Deze muziekparels behoren tot het Nationaal Erfgoed van Nederland en zijn onlosmakelijk verbonden met de goedlachse rapper. Door deze monster hits treedt Def Rhymz, met zijn energieke show, nu nog steeds zo’n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks nog zo’n 200.000 luisteraars op Spotify.

Kom in de stemming

Def Rhymz in memoriam

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Def Rhymz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Def Rhymz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Def Rhymz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Def Rhymz boeken

Wilt u Def Rhymz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Def Rhymz wilt inhuren.

Def Rhymz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!