Eva Luitsz boeken?

eva luitsz boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Eva Luitsz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eva Luitsz

Eva Luitsz, winnares van het Radio538 Warchild Demoduel, komt uit Almelo. Daar groeide ze op met haar moeder die in vroeg stadium haar talenten al opmerkte. Op haar zevende schreef ze haar eerste nummer. Ze was met haar moeder naar een museum geweest en was erg onder de indruk van de aanwezige fossielen. Op de weg terug schref ze het nummer dat ging over een fossiel op de bodem van de zee. Op dat moment wist ze het zeker: ze wilde zangeres worden.

Eelke zangwedstrijd greep ze aan, en won er ook enkelen. 'The Soundmix Show' bijvoorbeeld, daar won ze een studiosessie om har eigen demo's op te nemen. Die prijs is echter nooit echt vergeven, dus zag ze haar eerste studio-opnames aan haar neus voorbij gaan.

Boekingen Eva Luitsz

Tijdens een volgende talentenwedstrijd viel ze weer in de prijzen en kreeg ze wél de mogelijkheid om drie nummers op te nemen: You Deserve It, Deeper Than Love en Someday.

Ze krijgt veel goed reacties op haar nummers, zoals "Ik kan je liedje niet meer uit m'n hoofd krijgen". Eva Luitsz is een gepassioneerd en creatief singer-songwriter. Ze zou het liefst de hele dag bezig zijn met liedjes schrijven.

Kom in de stemming

Eva Luitsz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eva Luitsz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eva Luitsz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eva Luitsz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eva Luitsz boeken

Wilt u Eva Luitsz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eva Luitsz wilt inhuren.

Eva Luitsz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!