Ferry van de Zaande boeken?

ferry van de zaande boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Ferry van de Zaande boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ferry van de Zaande

Ferry van de Zaande begon zijn carrière als auditief figuur omstreeks 1983, vormgegeven door de kunstenaar F. van der Meer. Ferry, toen nog Mario geheten, was slechts te horen op geluidscassettes, opgenomen met de toentertijd populaire Philips Iberica S.A.Modelnr.N2210/50
Later werd zijn wekelijkse column uitgezonden op Trash Radio, een alternatief piratenstation op de 102.3 Megahertz.

Ferry kreeg een uiterlijk ten behoeve van de poppenkastshow van F. van der Meer en J. de Leijer en veranderde gaandeweg van een onooglijk handpopje in een karaktervol personage met trainingspak en matje. Kortom een echte Tilburger. En zo is hij tot op heden te zien in onder andere de Eefje Wentelteefje Show en bij vele andere gelegenheden.

Boekingen Ferry van de Zaande

Na het succes van Ferry's eigen hitsingle ‘Doe mènnene mexicano’, die hij in 1998 uitbracht, volgden diverse schermutselingen met, zoals Ferry het zelf uitdrukte, klaplôopers èn laoielichters. Deze waren destijds uitgebreid in het nieuws te volgen.

Met carnaval 2019 had Dweilorkest d'n Zwakke Blaos een (lokale) hit met 'Agge nie zuipt'. Komend carnaval proberen we dat natuurlijk minstens te evenaren. Ferry van de Zaande is in Brabant, en zeker in Tilburg en omstreken, een bekendheid. Al enkele jaren maakt hij carnavalsnummers, zoals (meer recent) 'De groazzie van mèn buurvrouw' (samen met Veul Gère) en 'Agget mar kort houdt'.

Kom in de stemming

Ferry van de Zaande boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ferry van de Zaande bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ferry van de Zaande, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ferry van de Zaande in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ferry van de Zaande boeken

Wilt u Ferry van de Zaande boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ferry van de Zaande wilt inhuren.

Ferry van de Zaande boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!