Frank Masmeijer boeken

Frank-Masmeijer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluid tot 250 personen

Frank Masmeijer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Masmeijer

Frank Masmeijer was met name in de jaren 80 en 90 de grote showmaster van de Nederlandse televisie. In deze periode was hij het gezicht van de NCRV. Met grote shows als de Holidayshow, De helemaal alleen in je eentje show, Dinges en G’oud en Nieuw maakte hij furore op de Nederlandse televisie. Hierin traden de grootste artiesten op.

Boekingen Frank Masmeijer

Frank Masmeijer werd vaak gevraagd als organisator en/of presentator voor feesten, bedrijfsevenementen en privé aangelegenheden. Volgend op een intensieve periode in de showbizz maakte hij een carrière switch naar de Belgische horeca waar hij in diverse shoppingcentra brasseries en grand cafés uitbaatte. Na jaren van voorspoed en grote successen kende Frank echter ook een mindere periode, maar door zijn altijd positieve instelling en kijk op het leven heeft hij zijn draai weer gevonden.

Ga je mee naar de Zomer

Frank is terug in de entertainment en staat weer wekelijks op het podium als zanger en presentator.
Begin Juni kwam Frank met zijn nieuwe zomerhit “Ga je mee naar de zomer”. Deze is te streamen op Spotify en de clip is te bekijken op zijn YouTube kanaal.

Kom in de stemming

Frank Masmeijer boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Masmeijer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Masmeijer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Masmeijer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Masmeijer boeken

Wilt u Frank Masmeijer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Masmeijer wilt inhuren.

Frank Masmeijer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!