Frans Duijts Look a Like boeken?

Frans-Duijts-Look-a-Like-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Frans Duijts Look a Like boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frans Duijts Look a Like

De Frans Duijts look a like / imitator zingt de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire volkszangers van deze tijd. Het publiek wordt al snel door deze Look a like “gegrepen” zodat een dansende en zingende massa ontstaat, net zoals je gewend bent van de “echte” Frans Duijts.

Boekingen Frans Duijts Look a Like

Hits als “Jij denkt maar dat je alles mag van mij”, “Lieveling”, “Mij niet zeggen hoe ik leven moet”, “Ik mis je” etc.worden allemaal live gezongen door de look a like, Frans Duijts begon zijn zangcarrière zelf als André Hazes-imitator. Met zijn grote hit “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij”, is dan zijn eigen zangcarrière begonnen. Daarom zal deze Look a like van Frans Duijts en tevens fan van hem, zich helemaal in hem inleven, en dus een kleine combinatie maken van liedjes van Frans Duijts en Andre Hazes.

Kom in de stemming

Frans Duijts Look a Like boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frans Duijts Look a Like bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frans Duijts Look a Like, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frans Duijts Look a Like in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frans Duijts Look a Like boeken

Wilt u Frans Duijts Look a Like boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frans Duijts Look a Like wilt inhuren.

Frans Duijts Look a Like boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!