Freetime boeken?

freetime boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 400 personen

Freetime boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Freetime

Zoals de naam doet verwachten bestaat Freetime uit muzikanten die op professionele wijze bezig zijn met muziek maar de liefde voor muziek is bij hun zo sterk dat zij ook in hun ‘free time’ muziek willen maken en het publiek wil meenemen op een reis door de ‘evergreens’ van de popmuziek vanaf de jaren '70 met wat uitstapjes naar het heden!

Wie zingt er niet met volle borst mee met hits als "Islands In The Stream", "You’re The One That I Want", "Disco Inferno", "Go Your Own Way", "Simply The Best", "Dancing Queen" en nog veel meer!

De leden van Freetime zijn all-round muzikanten die hun ervaring hebben opgedaan in bands als Miss Funky Fly, 10 PM, Booze & The Wildcats, Mannheim, Manilla en ooit samen gespeeld in de band Toledo. Na al die jaren hebben ze zich weer herenigd en blijven zij hun passie voor muziek uitstralen.

Boekingen Freetime

32 jaar geleden zongen ze al samen ‘Don’t Go Breaking My Heart’ en hun enthousiasme spat anno 2019 nog steeds van het podium! De Benjamin van de groep is Jefferson Herveille maar hoe jong hij ook is, hij heeft al meer dan 100 eigen nummers en samples op zijn naam staan. Als 12-jarige gooide hij al hoge ogen bij Idols en op dit moment heeft hij een hit met een Albanese zanger; wij zijn trots op dit jonge multi-talent in onze band!

U ziet een mooie combi van jonge én oude rotten in het vak, die weten hoe ze het publiek kunnen laten genieten van een geweldige middag/avond met topnummers uit verleden, heden en toekomst!

So let’s groove, let’s sing and let’s dance together!

Kom in de stemming

Freetime boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Freetime bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Freetime, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Freetime in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Freetime boeken

Wilt u Freetime boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Freetime wilt inhuren.

Freetime boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!