Gratis Ponyrijden boeken?

Gratis-Ponyrijden-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitoring

Gratis Ponyrijden boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ponyrijden

Gratis Ponyrijden is een groep van doorgewinterde muzikanten die feestmuziek met ballen maakt. Het repertoire wat zich gedurende de avond ontwikkelt van Nederlandstalig / Feestmuziek via Apres-Ski, Seventies Disco en Classic Rock naar een echt stevig einde van je feest, wordt met een vette saus neergezet. En dat zonder de details van het origineel te verliezen!

Boekingen Gratis Ponyrijden

Een ode aan de Brabantse en Achterhoekse biertentfeesten, waar de tap vrijwel constant open staat en het vanaf het begin tot het einde feest is.

Repertoire Gratis Ponyrijden

Ons hele repertoire is één groot hoogtepunt, omdat we binnen de mogelijkheden die je op een feest kan spelen, enorm breed gaan. Die breedte kan je uit deze vrij willekeurige greep uit het repertoire hieronder wel zien. En elk nummer wordt op vrijwel originele wijze gespeeld, maar wel in een stevige jas:
• Viva Hollandia
• Dansen op de Vulkaan
• Limburg
• Bestel mar
• Rosamunde
• Eisbaren
• Uptown Funk (Bruno Mars)
• Amigo (Chef Special)
• Psycho (Muse)

Kom in de stemming

Gratis Ponyrijden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gratis Ponyrijden bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gratis Ponyrijden, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gratis Ponyrijden in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gratis Ponyrijden boeken

Wilt u Gratis Ponyrijden boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gratis Ponyrijden wilt inhuren.

Gratis Ponyrijden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!