Groove Foundation boeken?

groove foundation boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Groove Foundation boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Groove Foundation

Groove Foundation verspreidt al meer dan 25 jaar het aanstekelijke Groove-virus! Iedereen raakt besmet door de mix van funk, soul en dance-classics, die wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium. Dus wanneer je feest moet knallen, je festival moet swingen of wanneer je bruiloft extra soul nodig heeft, Groove Foundation is de band voor jou!

Vier dames en zeven heren maken uw feest, bruiloft of bedrijfsevenement tot een echte happening! Vet, strak, cool en groovy. De Groove Foundation line-up: Groove Foundation is een stomend swingende 11-piece formatie met een echte blazerssectie. Een strakke band met uitstekende muzikanten.

 • Cindy Stevens - Zang
 • Jane Onderwater - Zang
 • Genieke Hertoghs - Altsax / Zang
 • Brigit Degener - Zang
 • Frank van Dooremolen - Tenorsax
 • Kees Kooijman - Toetsen
 • Robert van Dooremolen - Gitaar
 • Martien de Win - Percussie
 • Willem van de Vorst - Bas
 • Tonyo van Run - Drums
 • Jan Westerterp - Trompet

Boekingen Groove Foundation

Groove Foundation is een band met een hoog energieniveau en groot enthousiasme. Maar ook met een uiterst betrouwbare en professionele instelling. Met Groove Foundation krijgt u een band in huis die "onzichtbaar" is wanneer er niet gespeeld wordt. Een band die zich houdt aan gemaakte afspraken over het verloop van de dag of avond. U boekt immers een band omdat u "geëntertaind" wilt worden, niet om de muzikanten te "babysitten"!

Groove Foundation zorgt voor een spontane en altijd spetterende show. De nummers worden met volle overgave neergezet. Speelplezier staat voorop en dat merkt u! Groove Foundation speelt een mix van funk, soul en dance-classics, op de speciale Groove Foundation manier gekruid. De nummers worden zorgvuldig gekozen en de "dansbaarheidsfactor" van het repertoire is dan ook erg hoog.

Kom in de stemming

Groove Foundation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Groove Foundation bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Groove Foundation, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Groove Foundation in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Groove Foundation boeken

Wilt u Groove Foundation boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Groove Foundation wilt inhuren.

Groove Foundation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!