Guus Meeuwis boeken?

Guus-Meeuwis-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Guus Meeuwis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Guus Meeuwis

De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band ‘Vagant’ het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer ‘Het is een nacht’. Niet veel later scoorde Guus Meeuwis samen met zijn band zijn allereerste nummer 1 hit, waarop een lange reeks van successen volgde met onder andere hits als ‘Kedeng, Kedeng’, ‘Het dondert en het bliksemt’ en ‘Verliefd zijn’.

Het gewone leven

Guus Meeuwis zoekt in zijn muziek niet het grote drama op, maar beschrijft juist de ins en outs van het gewone leven, de alledaagse pracht en schoonheid. Niet voor niets behoort deze zanger dan ook tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied. En dit werd ook beaamd door de Edison die Guus mocht ontvangen en wel in de categorie ‘Beste Mannelijke Popartiest’. Dit was de spreekwoordelijke kers op zijn jubileumtaart. En inmiddels heeft Guus al 4 geweldige albums op zijn naam staan.

Groots met een zachte G

In 2005 begon Guus Meeuwis met zijn Groots met een zachte G – concerten. En in de zomer van 2010 viert hij zijn 15 jarig jubileum met maar liefst 6 uitverkochte Groots met een zachte G concerten. Tijdens deze concerten bruist het Philips stadion in Eindhoven van de sfeer en de Brabantse gemoedelijkheid. En voorlopig komt er nog geen einde aan deze concerten als we Guus zelf moeten geloven. "Het is veel te leuk om ieder jaar de concerten mee te mogen maken. Het is een groot feest voor het publiek, maar zeker ook de gehele crew om me heen op het podium. Een betere reden om door te gaan met de concerten is er niet!"

Boekingen Guus Meeuwis

Artiestenbureau Twilight Entertainment verzorgt niet het management rondom Guus Meeuwis, maar wel kunt u hem bij ons boekingen. Wilt u voor uw evenement Guus Meeuwis met zijn ijzersterke band inhuren, dan bent u bij ons verzekerd van een geslaagde avond. Van mooie luisterliedjes tot feestelijke meezingers. Een energieke show vol vaart en plezier!

Guus Meeuwis is alleen te boeken voor bedrijfsevenementen en andere zakelijke festiviteiten, dus niet voor privé aangelegenheden zoals bruiloften. Guus Meeuwis is voor een optreden enkel te huren met live begeleiding van zijn band. Optredens met fanfares en orkesten worden niet aangenomen.

Kom in de stemming

Guus Meeuwis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Guus Meeuwis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Guus Meeuwis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Guus Meeuwis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Guus Meeuwis boeken

Wilt u Guus Meeuwis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Guus Meeuwis wilt inhuren.

Guus Meeuwis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!