Jack Million Band boeken?

Jack-Million-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jack Million Band boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jack Million Band

De Jack Million Band laat de balzaal opleven en inspireert met muzikale perfectie en een gevarieerd programma.

Het repertoire strekt van Big Band Swing der jaren 30 en 40 over de standaard ballroom en latin dansen tot disco en aktuele pop charts. De zangers interpreteren de klassiekers als bijvoorbeeld Frank Sinatra, Nat King Cole, Charles Aznavour tot wereldhits van Gloria Gaynor, Gloria Estefan en vele anderen.

Met de 17 professionele musici onder leiding van trombonist en arrangeur Jack Coenen en twee zangers is de band een internationaal werkend eersteklas dansorkest en speelde op top-evenementen in Duitsland, Nederland en België.

Naast het dans-repertoire verzorgd de Jack Million Band tevens dansbare shows zoals:

  • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus
  • Andrews Sisters Show met The Jacquelines

Boekingen Jack Million Band

Onder fans van de Swing Era geldt de Jack Million Band als een van de wereld’s beste Big Band in de authentische stijl van de jaren 30 en 40 (Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey etc.). Herhaald was de band tot het Glenn Miller Birthplace Festival uitgenodigt.

Het orkest is uiteraard ervaren in artiesten begeleiding.

Repertoire Gala & Dans

Deze nummers zijn een keuze van ons veelvoudig repertoire, die wij bij gala- en dans gelegenheden inzetten. Voor het geval dat u speciale wensen heeft gelieve bijtijds ons te contacteren. Ook voor artiesten begeleiding staan wij op aanvraag open.

Hiernaast kunnen wij ook de volgende programma's en shows aanbieden:

  • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus, optioneel met strijkorkest ,,New Swing'' met Friso Kuperus - de muziek van Frank Sinatra in een modern jasje
  • Big Bang Swing van de jaren 30 en 40 ,,Andrew Sisters'' show met ,,The Jacquelines''
  • Glenn Miller Theater Show ,,Glenn Miller Army Air Force Band'', met strijkorkest

Kom in de stemming

Jack Million Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jack Million Band bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jack Million Band, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jack Million Band in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jack Million Band boeken

Wilt u Jack Million Band boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jack Million Band wilt inhuren.

Jack Million Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!