Jeroen Stevens boeken?

jeroen stevens boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jeroen Stevens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jeroen Stevens

Ik zal proberen in het kort te vertellen wie ik ben en hoe het allemaal begon. Op 10 februari 1983 werd i kals tweede zoon geboren in het Groningse Musselkanaal en vier jaar later in januari 1987 kwam daar nog een broertje bij. Als kind wilde ik altijd acteur worden, maar wist niet waar ik dit allemaal moest gaan doen.

Op 2 juli 2005 vierden mijn ouders hun 25-jarig huwelijk en wij, wij als broers en kinderen van, besloten het feest een thema te geven; "Herinneringen". Zo bracht ik een ode aan mijn overleden grootouders met "Ongelijke strijd", een lied van Grad Damen. Het liedje sprak mij enorm aan door de tekst gevuld met zinnen die mijn grootouders daadwerkelijk hebben gezegd. De reacties waren zo positief, maar toch twijfelde ik of ik het wel moest gaan doen. Robert, nu mijn vaste cameraman, stelde mij voor aan Wouter van der Lei die mij vervolgens meenam naar een studio voor het opnemen van "Ongelijke strijd". Het bleef voor mij nog steeds een herinnering.

In 2006 werd ik gevraagd of ik in maart wilde optreden tijdens een avond voor een goed doel. Tijdens deze feestelijke avond werd ik door een aantal mensen geboekt en ik begon het stiekem erg leuk te vinden.

Het tweede optreden van Jeroen Stevens

In juni 2006 vond mijn tweede optreden plaats in Raalte tijdens een dag voor Duchenne. Dit verliep echter anders, want ik mocht, als beginner, geen gebruik maken van het geluid. Ik werd meegevraagd naar het voorcafé waar ik mocht gaan zingen en dit was live te horen op de radio. Nog geen week later werd ik benaderd door een bedrijf voor een clipopname. Dit aanbod heb ik aangenomen en eind augustus was mijn eerste clip te zien bij Tv Oranje. De mensen konden stemmen en op de tweede dag stond ik al op nummer 1 in de verzoekparade. Deze plek hield ik 9 weken vast en was ik 9 maanden lang de meest aangevraagde clip. Dit deed mij ontzettend goed en gaf mij juist de kracht om door te gaan.

Boekingen Jeroen Stevens

In september 2007 presenteerde ik in de "Schaapsberg" te Musselkanaal mijn eerste eigen single "Voel je steeds in mijn hart", geschreven door Henny Thijssen. Nadat ik in 2008 te gast was in een uitverkochte show van de "Regiotap" verlangde ik naar meer. Dat 'meer' kreeg ik in een paar weken later op de RadioNL Zomertoer in Steenwijk. Als je dan ontzettend trots op zo een prachtige podium staat, dan verlang je nog naar nóg meer. In 2010 werd dit vervuld met een optreden op het Mega Piraten Festijn (MPF) in Borger. Een kleine 15.000 mensen stonden met hun armen te zwaaien terwijl ik op het podium stond. Dit was toch echt wel een moment dat ik nooit zal vergeten.

Het vijfjarig jubileum van Jeroen Stevens

Op 10 april 2011 vierde ik samen met mijn fans/vrienden/volgers mijn 5-jarig jubileum bij 'The Dancing Wolves' in Enschede en presenteerde ik mijn single "Jij". In de tijd daarna heb ik allemaal leuke dingen gedaan e nwas i kgewoon aan het werk tot ik werkloos werd. Ik moest opeens leven van een uitkering, maar ik wilde graag artiest zijn en alleen maar bezig zijn met muziek. De combinatie van 'willen zingen' en 'het leven met een uitkering' was niet goed. Ik besloot daarom op 1 april 2014 de sprong in het diepe te maken en mij volledig te storten op muziek en het artiestenbestaan en schreef mij in bij de Kamer van Koophandel.

Op 1 april 2016 ben ik benaderd door een platenmaatschappij voor een samenwerking. Dit kwam als een geschenk uit de hemel en was ook het onderdeel tijdens mijn 10-jarig jubileum op 10 april 2016 in Zaal Twaalf te Vlagtwedde. Een platencontract is een droom wat werkelijkheid werd en ik hoop dat er nog meer dromen uit gaan komen. Het harde werken werd later in 2016 bekroond met de Koos Alberts Award.

Kom in de stemming

Jeroen Stevens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jeroen Stevens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jeroen Stevens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jeroen Stevens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jeroen Stevens boeken

Wilt u Jeroen Stevens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jeroen Stevens wilt inhuren.

Jeroen Stevens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!