Johan Veugelers boeken?

johan veugelers boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Johan Veugelers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johan Veugelers

Johan Veugelers is geboren op 23 april 1987 in Weert. Doordat Johan uit een zeer muzikale familie komt en er thuis altijd muziekinstrumenten zijn is hij al vanaf de luier bezig met muziek. Zijn echte muzikale loopbaan begint op 7-jarige leeftijd met het nemen van accordeon- en slagwerklessen. Het blijkt dat Johan gevoel heeft voor muziek, nauwelijks een jaar later staat hij al met zijn accordeonnetje op het podium voor publiek. Verder speelt hij vanaf zijn 8ste levensjaar zowel drums als accordeon in verschillende orkesten. Johan behaalt vervolgens een vijftal jaren achter elkaar het Limburgs en Nederlands kampioenschap slagwerk.

Ook was hij een van de oprichters van de succesvolle pop/rock band Eleven66 die van 2003 t/m 2009 de podia onveilig maakten. Ze werden uitgenodigd door de landelijke radiozender 3fm en speelden o.a. samen met Angelo Kelly van The Kelly Family. Johan werkt in 2005 samen met Mike Schaperclaus (bekend slagwerker bij verschillende orkesten, o.a. bij Paul de Leeuw) mee aan de totstandkoming van de DVD 'Windkracht 6' bedoeld om de interesse van jonge kinderen te wekken voor het slagwerk. In 2006 wordt hij wereldkampioen op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie. Bij de muziekschool te Weert en bij Kreato te Thorn heeft hij o.a het A,B en C diploma slagwerk gehaald en een opleiding als instructeur gevolgd.

Boekingen Johan Veugelers

In 2009 wordt Johan genomineerd voor de Friends-for-music award. Als accordeonist is Johan in die tijd actief bij het spelen op feesten en evenementen. Als slagwerker heeft hij een aantal theaterproducties, CD- en DVD-opnames gedaan met het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble.

Als freelance-drummer speelde Johan i.s.m. het Philips Symfonie Orkest met o.a. Ilse DeLange, Roel van Velzen, Caro Emerald, Alain Clark, Allesandro Safina en Paul de Leeuw.

In februari 2011 wordt Johan lid van 'The Sunsets'. Samen met Annelies Winten vormt hij dit succesvolle Vlaamse accordeon-duo. Op het moment hebben The Sunsets 140.000 albums verkocht. Als lid van The Sunsets werkte Johan onder meer samen met The Gibson Brothers, Christoff, Lindsay, Andrei Lugovski, Frans Bauer, Django Wagner en Sam Gooris.

Kom in de stemming

Johan Veugelers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johan Veugelers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johan Veugelers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johan Veugelers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johan Veugelers boeken

Wilt u Johan Veugelers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johan Veugelers wilt inhuren.

Johan Veugelers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!