Jurk boeken?

jurk boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jurk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jurk

Op 15 januari 2010 verscheen het debuutalbum 'Avondjurk' van JURK!
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vormen samen JURK! De heren zijn bekend van hun samenwerking in het populaire VPRO programma 'Draadstaal'. Daarnaast was Jeroen een van de 'Lama's' en is hij te zien als teamcaptain bij 'Ik Hou Van Holland'.

Met het debuut album 'Avondjurk' bewijst het duo ook muzikaal uit de voeten te kunnen. Het album, waar ruim 5 jaar aan is gewerkt is veelzijdig en sluit naadloos aan bij de uitverkochte theatertour met de gelijknamige titel langs 50 theaters. Kleine gevoelige nummers (Tram 7, Sporen, Lente) worden afgewisseld met frisse up-tempo songs (Zou Zo Graag, Niemand). 'Sorry' (met een Spaanstalig refrein) en het in het Limburgs gezongen 'Verrukkelijke Leven' zorgen ervoor dat 'Avondjurk' een groot muzikaal avontuur is dat liefhebbers zal verrassen.

Dennis van de Ven

Dennis van de Ven (1973) studeert in 1996 af aan de Toneelacademie in Maastricht. Na een aantal jaren te hebben geregisseerd richt hij zich op het acteren, schrijven en zingen. In 2000 gaat hij onder de naam JURK! een samenwerking aan met zijn beste vriend Jeroen van Koningsbrugge, wat resulteert in het absurdistische sketchprogramma NIEUW DIER. Hiervan neemt Dennis, naast het acteren, het grootste deel van de scripts voor zijn rekening. Dennis en Jeroen worden als duo echt bekend bij het grote publiek met het zelfgeschreven satirische VPRO-programma DRAADSTAAL (2007-2009).

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge volgde de toneelschool in Maastricht en daarna de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Nog tijdens zijn studie, speelde Jeroen in HAMLET van Theu Boermans bij de Trust (winnaar Gouden Gids Publieksprijs 1998) en speelde in onder meer JEFF KOONS (Theu Boermans), HOOLIGANS (Peter Pluijmmaekers), VROLIKSTRAAT 26 HUIS (Marcus Azzini) en LEVEN IN HEL (Ramsey Nasr).

Daarop volgde in het seizoen 2003/2004 een rol in SCHEEPSJONGENS VAN DE BONTEKOE (Peter de Baan), GILGAMESJ van de Theatercompagnie en in 2005 Orkater's DE KORTSTE EEUW (Gijs de Lange). Bij het grote publiek werd Jeroen vooral bekend door zijn rol als Harry Peeters in de dramaserie IC (IDTV). In 2005-2006 vertolkte Jeroen hoofdrollen in de tv series SPRINT en KOPPELS. Jeroen speelt de hoofdrol in de film LINKS (Foukje Tan).

Boekingen Jurk

Hij was een van de Kannibalen in DE KANNIBALEN en hij schreef zowel als acteerde in de komische sketches serie NIEUW DIER. In 2006 was Jeroen te zien als presentator van het programma MANNEN MANNEN. Twee jaar lang was hij een vaste Lama in het BNN programma DE LAMA'S. Jeroen strijdt als teamcaptain tegen Beau van Erven Dorens in het televisie programma IK HOU VAN HOLLAND en tegen Katja Schuurman in het programma TUSSEN DE OREN.

Kom in de stemming

Jurk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jurk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jurk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jurk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jurk boeken

Wilt u Jurk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jurk wilt inhuren.

Jurk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!