Klangstof boeken?

klangstof boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Klangstof boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Klangstof

Voor Koen van de Wardt is muziek maken een veel grotere bezigheid dan simpelweg iets creëren om de horen van een ander te vangen. "Hoe meer mensen reageren op mijn muziek, hoe minder eenzaam ik me voel", geeft de zanger en muzikale architect toe die etherische, vaak verstilde maar altijd aangrijpende synth-verankerde muziek opneemt onder de naam Klangstof. "Voor mij gaat het erom dat ik in de studio kom en alle slechte gevoelens die ik in gedachten heb uitwissen."

De in Nederland geboren, in Noorwegen opgegroeid Van De Wardt is op het eerste gezicht een gelukkige 24-jarige ("Mensen verwachten een zeer depressieve jongeman en in plaats daarvan krijgen ze deze lachende klootzak"), en toch wanneer hij zich terugtrekt naar zijn eenzame plek om muziek te schrijven, net zoals hij heeft gedaan sinds hij op 14-jarige leeftijd voor het eerst de gitaar oppakte, de angst, de negativiteit, het gevoel dat hij niet begrepen werd, het komt allemaal naar buiten. Het resultaat is een collage van de uiterst deftige maar meeslepende zang, strakke melodieën en experimentele beats en ritmes. "Het is een heel raar ding dat door mijn hoofd gaat als ik muziek maak dat ik mezelf niet eens begrijp", zegt Van De Wardt. 'Zo lang heb ik al mijn gevoelens als mens buitengesloten. En nu spreek ik die gevoelens uit via muziek. '

Boekingen Klangstof

Er is geduld in de klankcreaties van Klangstof: de muzikant is een vakman bij het construeren van het huiveringwekkende geluid van zijn verbluffende debuutalbum, Close Eyes to Exit. Het zit in de heldere, langzaam opbouwende single 'Hostage', elektrische gitaren zachtjes getrommeld, elektronische beats als een stijgende hartslag, die allemaal plaatsmaken voor een volledige release: 'Ik rende voor onderdak / maar ik kwam daar', zegt hij. Of zoals "Sleaze" in een oogwenk verandert van gefluisterde bekentenis ("Nintendo is het enige dat me aan het lachen maakt") naar voortstuwende, regenboogkleurige synths.

Koen weet dat het een kracht is om diep in jezelf te reiken om uiteindelijk contact te maken met anderen. Daarom begon hij voor het eerst muziek te maken. Nadat hij op 14-jarige leeftijd met zijn gezin van zijn geboorteland Nederland naar het platteland van Noorwegen was verhuisd, bevond de eens zo sociale tiener zich volledig geïsoleerd. 'Mijn leven was verscheurd en ik moest helemaal opnieuw beginnen.' Hij raakte gecharmeerd van het baanbrekende album van Radiohead uit 1996, OK Computer, en met name de onderstroom van ongecontroleerde pijn in de stem van zanger Thom Yorke.

Klangstof - Everest

In korte tijd werd het maken van muziek een bijna manische bezigheid voor de beginnende muzikant. Zelfs na het bijwonen van Hedmark University College en het spelen van bas in een populaire Noorse band, Moss, voelde Van De Wardt zich gedwongen terug te keren naar zijn eigen bron. "Toen begon ik met Klangstof" - een naam zonder specifieke betekenis ("klang" betekent echo in het Noors en "stof", stof in het Nederlands) - "en toen kon ik niet stoppen."

Muziek maken en het delen met anderen heeft Koen vooral niet meer zo alleen. "Ik kom uit mijn oude wereld waar niemand iets kon schelen en stap in deze nieuwe wereld waar iedereen opeens om me geeft. Ik weet niet of ik het leuk zou moeten vinden of niet. Maar het is heel bijzonder. "

Kom in de stemming

Klangstof boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Klangstof bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Klangstof, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Klangstof in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Klangstof boeken

Wilt u Klangstof boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Klangstof wilt inhuren.

Klangstof boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!